Futbola transfēru neprāts: «Hotspur» par Keinu prasa 225 miljonus eiro

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Totenhemas «Hotspur» nevēlas šķirties no sava labākā vārtu guvēja Harija Keina, tiesa, 225 miljonu eiro vērta piedāvājumā gadījumā tas varētu notikt, vēsta «The Times».

«Hotspur» prezidents Daniels Levi uzskata, ka 24 gadus vecais Keins ir vērtīgāks, nekā Brazīlijas futbola spīdeklis Neimars, kurš aizgājušajā vasarā par 222 miljoniem eiro no Spānijas granda «Barcelona» nonāca ambiciozajā Francijas klubā Parīzes «Saint-Germain».

Totenhemas klubs ar citām komandām sāks pārrunas par Keinu tikai no summas, ja tā sasniegs 225 miljonus eiro.

Iepriekš interesi par Keinu esot izrādījusi titulētā Madrides «Real» komanda, ar kuru «Hotspur» otrdienas vakarā spēkosies Čempionu līgas grupas turnīrā. Spēle «Santiago Bernabéu» stadionā sāksies plkst. 21.45, un to tiešraidē translēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

Anglijas izlases uzbrucējs 2017./2018. gada sezonā piedalījies 10 spēlēs, kurās izcēlies ar 11 vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli.

«Transfermarkt» viņa vērtību lēš 60 miljonu eiro apmērā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu