Kanādiešu bobslejists Springs labo ātruma rekordu četriniekos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Kanādas bobslejists Kristofers Srprings trešdien 2010.gada olimpisko spēļu trasē Vistlerā labojis ātruma rekordu četrinieku ekipāžām, paziņoja sportists.

Springa pilotētais četrinieks oficiālajos treniņbraucienos vienā no trases nogriežņiem uzrādīja ātrumu 154,5 kilometri stundā, gandrīz par sekundi labojot iepriekšējo rekordu, kas piederēja viņa tautietim Nikam Polonjato.

Polonjato pērn oktobrī pirmssezonas sacensībās sasniedza ātrumu 153,67 kilometri stundā. Savukārt 2009.gada februārī latvieša Jāņa Miņina pilotētais četrinieks Pasaules kausa posma brauciena laikā sasniedza ātrumu 153,02 kilometri stundā. Miņins toreiz kļuva par pirmo, kurš ar bobsleja kamanām braucis ātrāk par 150 kilometriem stundā.

«Sasniedzu visu laiku lielāko ātrumu bobslejā, atņemot titulu savam tautietim Polonjato. Esmu neizsakāmi pateicīgs par lielisko trases sagatavošanu, kā arī stūmējiem, kuri šo rekordu dalīja ar mani,» sociālajā vietnē «Instagram» raksta Springs, kurš ievietojis attēlu ar treniņbraucienu rezultātiem.

Jaunā Pasaules kausa sezona sāksies pēc mēneša, kad Soltleiksitijā norisināsies pirmais posms, bet sezonas kulminācija būs februārī, kad Phjončhanā norisināsies 2018.gada Ziemas olimpiskās spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu