Čīles izlase kapteiņa sieva: Vairāki futbolisti netrenējās paģiru dēļ

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Dienvidamerikas čempionvienība Čīle nedaudz negaidīti nespēja kvalificēties 2018. gada Pasaules kausa (PK) izcīņas finālturnīram Krievijā. Čīles komandas vārtsarga Klaudio Bravo dzīvesbiedre Karla Pardo uzskata, ka tas noticis, jo vairāki izlases futbolisti ļāvušies uzdzīvei.

Čīles izlase pēdējā kārtā cīņā par tikšanu uz Pasaules kausa izcīņu ar 0:3 viesos zaudēja Brazīlijai, kura jau iepriekš bija garantējusi dalību finālturnīrā.

«Paldies par visiem skaistajiem mirkļiem, mana izlase. Paldies, Kapteini Amerika, par visu, ko esam kopā pārdzīvojuši. Tas bija skaisti,» savā «Instagram» kontā raksta Pardo. «Bet, kad uzvelkat izlases kreklu, jums jākļūst profesionāliem. Es zinu, ka daļa no komandas spēlētājiem cīnījās par savu pakaļu, bet daļa izklaidējās un no rīta paģiru dēļ izlaida treniņus.»

Čīle Dienvidamerikas zonā ar izcīnītiem 26 punktiem ieņēma sesto vietu. Dalību sacensībās Krievijā no Dienvidāfrikas zonas garantējušas Brazīlija, Argentīna, Urugvaja un Kolumbija.

«Izlases kreklā tērptie, beidzat raudāt, jo tagad raud visa valsts. Mēs gaidām tevi atpakaļ atplestām rokām, kapteini,» viņa raksta.

A post shared by Carla (@carlapardolizana) on

Izdevuma «La Tecera» žurnālists sazinājies ar Klaudio Bravo un lūdzis komentēt viņa sievas apgalvoto, bet Čīles valstsvienības kapteinis atbildējis, ka šī lieta ir «komandas iekšējais jautājums».

Pirms šīs spēles Čīles izlase atradās turnīra tabulas trešajā vietā.

Pēc mača ar Brazīliju par karjeras beigšanu izlasē paziņoja viens no Čīles valstsvienības līderiem Arturo Vidals. Tāpat no amata atkāpās šīs komandas galvenais treneris Huans Antonio Pici.

Interesanti, ka Pasaules kausa izcīņai nekvalificējās Ziemeļamerikas, Centrālamerikas un Karību zonas (CONCACAF) zonas čempionvienība ASV. Tāpat uz turnīru Krievijā nedosies arī Āfrikas čempione Kamerūna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu