Balcers AHL debitē ar 1+1 komandas uzvarā; piespēle arī Bļugeram

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers sestdien ar vārtiem un rezultatīvu piespēli debitēja Amerikas Hokeja līgā (AHL), kamēr ar rezultatīvu piespēli atzīmējās vēl viens uzbrucējs Teodors Bļugers.

Balcera pārstāvētā Sanhosē «Barracuda» viesos ar rezultātu 6:4 (1:2, 2:1, 3:1) pārspēja Stoktonas «Heat» komandu.

Balcers otrā perioda 12.minūtē asistēja komandas biedra vārtu guvumā, bet divas minūtes vēlāk pats atzīmējās ar precīzu metienu, panākdams izlīdzinājumu 3:3.

Viņam šajā spēlē divi metieni pa vārtiem un negatīvs lietderības koeficienta -1.

Iepriekšējo sezonu Balcers pavadīja Rietumu hokeja līgas (WHL) junioru komandā Kamlūpsas «Blazers», kuras rindās regulārā čempionāta 66 spēlēs guva 40 vārtus un veica 37 rezultatīvas piespēles. Starpsezonā viņš pārbaudes mačos spēlēja arī Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Sanhosē «Sharks», taču vēlāk tika nosūtīts uz AHL.

Citā AHL mačā ar rezultatīvu piespēli atzīmējās Bļugers, kur pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins» savā laukumā ar 2:5 (1:1, 1:2, 0:2) zaudēja Šarlotes «Checkers».

Bļugeram, kuram šī būs otrā pilnā sezona AHL, šajā mačā viens metiens pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

Tikmēr divi latviešu vārtsargi Kristers Gudļevskis un Matīss Kivlenieks sestdien bija uz rezervistu soliņa komandu zaudējumos. Gudļevska pārstāvētā Bridžportas «Sound Tigers» viesos ar rezultātu 1:2 (0:2, 0:0, 1:0) piekāpās Bingemtonas «Devils», bet Kivlenieka pārstāvētā Klīvlendas «Monsters» savā laukumā ar 0:4 (0:1, 0:1, 0:2) atzina Rokfordas «IceHogs» pārākumu.

Gudļevskis AHL aizvadījis četras sezonas, dažus mačus nospēlēdams arī NHL, kamēr Kivlenieks iepriekšējā sezonā spēlēja Savienoto Valstu hokeja līgas (USHL) junioru čempionātā.

Toronto «Marlies» sastāvā ir latviešu uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, bet Hēršijas «Bears» rindās ir aizsargs Kristofers Bindulis, taču viņi sestdien nebija komandu pieteikumos.

Šie seši latviešu hokejisti starpsezonā piedalījās NHL klubu treniņnometnēs, taču tika nosūtīti uz fārmklubiem AHL.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu