Makdeivids: Patīkami sezonu sākt ar «hat-trick»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) iepriekšējās sezonas vērtīgākais spēlētājs Konors Makdeivids lieliski iesāka jauno sezonu. Viņš izcēlās ar «hat-trick», palīdzot Edmontonas «Oilers» komandai čempionātu sākt ar uzvaru.

20 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs guva visus trīs vārtus mačā ar Kalgari «Flames», sagādājot vietējiem līdzjutējiem īstus svētkus.

«Labs sezonas sākums mūsu komandai,» kluba oficiālajā «Twitter» kontā citēts Makdeivids. «Bet priekšā mums vēl tāls ceļš ejams. Realizējām savus momentus, lieliski spēlējām aizsardzības līnija un arī vārtsargs.»

Iepriekšējā sezonā Makdeivids izcēlās ar 30 vārtu guvumiem un 70 rezultatīvām piespēlēm, ar nopelnītiem 100 punktiem kļūdams par līgas rezultatīvāko spēlētāju.

«Ir patīkami sezonu sākt ar «hat-trick», bet vēl patīkamāk ar uzvaru,» norādīja Makdeivids, kurš ir komandas kapteinis. «Pirmajā vārtu guvumā man talkā nāca veiksme. Ripa atlēca pie manis, un zināju, ka man apkārt ir pretinieki, bet es paspēju to iemest vārtos.»

Savu audzēkni paslavēja arī «Oilers» galvenais treneris Tods Maklīns. «Viņš nepārslēdz ātrumus no pirmā uz otro, no trešā uz ceturto. Konors no pirmā ātruma ieslēdz ceturtajā un ir prom,» NHL mājas lapā par Makdeivida ātruma īpašībām izteicies Edmontonas vienības vadītājs.

Šī ir pirmā reize, kad Makdeivids sezonu sācis ar trim gūtiem vārtiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu