Fotostāsts: pasaules rallijkrosa čempionāta posms Esteringā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fiaworldrallycross.com

Svētdien ar 2016.gada pasaules rallijkrosa čempiona, zviedra Matiasa Ekstroma uzvaru noslēdzās 2017.gada čempionāta pirmspēdējais posms.

Otro vietu sacensībās, kas tika aizvadītas Esteringas trasē, izcīnīja Peugeot Hansen vienības braucējs Timijs Hansens, bet trešais palika Ekstroma komandas biedrs EKS vienībā Tomass Heikinens.

No latviešiem šajās sacensībās vislabāk veicās Jānim Baumanim (STARD), kurš spēja iekļūt pusfinālā, taču finišēja ceturtais, braucienā tikai par ceturtdaļu sekundes piekāpjoties Hansenam, un finālam nekvalificējās. EKS komandas braucējs Reinis Nitišs tajā pašā braucienā finišēja sestais.

Vienlaikus ar pasaules čempionāta posmu Esteringā norisinājās arī Eiropas čempionāta noslēdzošais posms S1600 klases braucējiem. Volland Racing pilots Artis Baumanis šajās sacensībās iekļuva finālā un kāpa uz goda pjedestāla trešā pakāpiena. Lai arī latvietis braucienā apsteidza čempionāta līderi, savu komandas biedru no Ungārijas, Kristiānu Žābo, ar to nebija pietiekami, lai uzlabotu savu pozīciju kopvērtējumā, un rezultātā Artim Eiropas vicečempiona tituls.

Šā gada pasaules rallijkrosa čempionātā ir atlicis tikai viens posms, un tas norisināsies netālu no Keiptaunas Dienvidāfrikā no 10. līdz 13. novembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu