Indrašis ievēlēts par Rīgas «Dinamo» komandas kapteini

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas «Dinamo» svētdien notikušas kapteiņa vēlēšanas, kurās šī amata pienākumi uzticēti Mikam Indrašim, vēsta klubs.

Savukārt par Indraša asistentiem ievēlēti Miķelis Rēdlihs, kanādietis Koltons Gilīss, Gints Meija un Georgijs Pujacs, kuri uz spēlēm mainīsies, jo asistenti vienā mačā var būt tikai trīs.

Līdz šim šosezon Rīgas «Dinamo» kapteiņa pienākumus pildīja Meija, kuram šī ir desmitā sezona komandā. Savukārt asistenti bija Aleksandrs Jerofejevs un amerikānis Terijs Galjardi, ar kuru klubs lauzis līgumu.

Rīgas «Dinamo» notiek lielas pārmaiņas. Pēc 12 zaudējumu sērijas komandas galvenā trenera amatu atstājis Sandis Ozoliņš, savukārt šos pienākumus pagaidām pildīs ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns.

Iepriekš no darba atlaida Ozoliņa asistentus Rodrigo Laviņu un Aleksandru Ņiživiju.

Rīgas «Dinamo» šosezon 16 mačos sakrājis vien 5 punktus un patlaban ieņem pēdējo vietu Rietumu konferences turnīra tabulā un visas līgas kopvērtējumā.

Nākamo maču Rīgas «Dinamo» aizvadīs otrdien, 3. oktobrī, izbraukumā tiekoties ar Maskavas CSKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu