Rīgas «Dinamo» ar jauniem papildspēkiem centīsies pārtraukt zaudējumu sēriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo», kurai pievienojušies divi jauni spēlētāji, trešdien plkst. 19.30 «Arēnā Rīga» uzņems latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto klubu Vladivostokas «Admiral», cenšoties pārtraukt garo zaudējumu sēriju.

Rīdzinieki zaudējuši iepriekšējās 11 spēlēs pēc kārtas. Ar 5 punktiem pēc 15 aizvadītiem mačiem komanda ir pēdējā Rietumu konferences turnīra tabulā un arī visas līgas kopvērtējumā.

«Admiral» ar 12 punktiem pēc 14 nospēlētiem mačiem ierindojas 12. pozīcijā Austrumos. Iepriekšējās piecās spēlēs Vladivostokas vienība zaudējusi četrus mačus.

Jau trešo sezonu «Admiral» pārstāv Bārtulis, kurš trešo gadu pilda arī komandas kapteiņa pienākumus. Šosezon aizsargs atzīmējies ar trim rezultatīvām piespēlēm un negatīvu lietderības koeficientu -3.

Abu komandu starpā aizvadītas septiņas spēles, kurās piecas uzvaras guvis Rīgas «Dinamo». Visi septiņi savstarpējie dueļi noslēgušies mača pamatlaikā.

Rīgas «Dinamo» pirmdien oficiāli noslēdza līgumus ar 33 gadus veco somu aizsargu Ansi Salmelu un krievu uzbrucēju Nikolaju Žerdevu, kuram ir 32 gadi.

Abi jaunpienācēji ir guvuši pieredzi Nacionālajā hokeja līgā (NHL). Salmelas kontā ir 112 mači, bet Žerdevam 421 spēle. Abi izcīnījuši panākumus valstsvienību rindās - zelts 2011.gada pasaules čempionātā ar Somiju, kā arī pasaules čempiona tituli 2009. un 2012. gadā ar Krieviju.

Rīgas «Dinamo» pirmdien pārtrauca sadarbību ar Kanādā dzimušo Teriju Galjardi, kurš 11 spēlēs vārtus neguva, bet veica sešas rezultatīvas piespēles.

Pagājušās nedēļas nogalē no Rīgas «Dinamo» treneru korpusa atbrīvoja Rodrigo Laviņu un Aleksandru Ņiživiju, kamēr par galvenā trenera Sanda Ozoliņa palīgu kļuva ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu