Ozoliņš: Zaudē un uzvar komanda kopā, nevis treneris vai spēlētāji atsevišķi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Zaudējumus piedzīvo un uzvaras izcīna komanda kopā, nevis treneris vai spēlētāji atsevišķi, pēc kārtējās neveiksmes norādīja hokeja kluba Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Sandis Ozoliņš.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā Rīgas «Dinamo» trešdien ar rezultātu 0:2 (0:1, 0:1, 0:0) piekāpās Ņižņekamskas «Neftehimik» vienībai, piedzīvojot jau 10. zaudējumu pēc kārtas, kas komandai ir vēl nebijusi neveiksmju sērija.

«Zaudējām spēli cīņā gan pie saviem, gan pretinieku vārtiem. Tas būtībā arī izšķīra mača rezultātu,» pēc spēles sacīja Rīgas «Dinamo» galvenais treneris.

«Zinājām, kā spēlē pretinieki - aktīvi un intensīvi. Viņiem izdodas izveidot daudz momentu [gūt vārtus] un segt cieši pa visu laukumu. Gatavojāmies tam, ka viņi tieksies uz vārtiem,» teica Ozoliņš.

Rīgas «Dinamo» stūrmanis negribēja piekrist apgalvojumam, ka uzvar komanda, bet zaudē treneris. «Zaudē un uzvar komanda. Visi kopā uzvar un zaudē,» uzsvēra vienības vadonis.

«Neftehimik» galvenais treneris Andrejs Nazarovs atzina, ka ļoti negribējies piekāpties šajā mačā, apzinoties, ka Rīgas «Dinamo» ievilkusies zaudējumu sērija, kurai kaut kad jau būs jābeidzas.

«Zinājām, ka pretiniekiem ir zaudējumu sērija, un negribējām, lai tā pārtrūkst pret mums. Aicināju šodien puišus maksimāli savākties, jo jebkura sērija kaut kad beidzas. Priecājos, ka uzvarējām,» sacīja Nazarovs.

Rīgas «Dinamo» rindās mačā pret «Neftehimik» atgriezās Miķelis Rēdlihs, kurš sezonas pirmajā spēlē salauza žokli. «Spēļu prakses trūkums, protams, ir jūtams. Ar nākamo maču jau būs labāk. Uzreiz ielēkt spēļu ritmā nevar,» intervijā kluba mājaslapā sacīja uzbrucējs.

Miķelis Rēdlihs ir vienisprātis ar treneri Ozoliņu, ka rezultāts izšķīrās ar vājo spēli vārtu priekšā. «Nenosargājām vārtu priekšu, kur atkal zaudējām vārtus. Zaudējām maču ar to, ka nebijām pietiekami aktīvi vārtu priekšā.»

«Noskaņojums komandā, protams, ir tāds, kāds tas ir. Daudz komentēt šeit pat nevajag. Ir bijis labāk, bet nākamajā mačā, spēlējot mājās, viss ir jālabo,» atzina hokejists.

Turpinājumā rīdzinieki aizvadīs divus mājas mačus, nākamajā pirmdienā uzņemot Artūra Kuldas pārstāvēto Pekinas «Kuņluņ Red Star», bet vēl pēc dienas tiekoties ar Vladivostokas «Admiral», kurā spēlē Oskars Bārtulis.

«Ir jāanalizē kļūdas. Skatīsimies video un trenēsimies uz nākamo maču,» piebilda Miķelis Rēdlihs.

Rīgas «Dinamo» komanda 14 mačos iekrājusi vien 5 punktus, turnīra tabulā ieņemot pēdējo vietu Rietumu konferencē un arī visā līgā.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu