Merzļikins atvaira 40 ripas un kaldina «Lugano» ceturto uzvaru pēc kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins sestdien ar lielisku sniegumu kaldināja «Lugano» komandas uzvaru Šveices augstākās līgas (NLA) spēlē.

«Lugano» viesos pēcspēles metienu sērijā ar 5:4 (0:2, 1:2, 3:0, 0:0, 1:0) pārspēja «Bern» komandu, svinot ceturto uzvaru pēc kārtas.

Merzļikins šajā mačā atvairīja 40 no 44 pretinieku mestajām ripām.

Merzļikins šosezon laukumā bijis četros mačos, vidēji ielaižot 2,46 ripas, kas ir ceturtais labākais rādītājs līgā, kā arī atvairot 93,42% metienu, šajā statistikas rādītājā būdams otrais.

Tikmēr zaudējumu sestdien cieta latviešu uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Cīrihes «Lions», kas savā laukumā ar 1:2 (0:0, 1:1, 0:1) piekāpās «Fribourg-Gotteron» vienībai.

Ķēniņš 16 minūšu laikā divas reizes meta pa pretinieku vārtiem, uzvarēja savā vienīgajā iemetienā, nopelnīja divas soda minūtes un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Tāpat zaudējumu cieta latviešu vārtsarga Ivara Punnenova pārstāvētā Langnau «Tigers», kas viesos ar 3:5 (2:2, 0:2, 1:1) piekāpās «Ambri-Piotta».

Punnenovs pirmajos divos periodos atvairīja 15 no 19 mestajām ripām, bet trešajā trešdaļā vārtos stājās šveicietis Damjano Čjačio, kurš atvairīja sešus no septiņiem metieniem.

Šveices čempionātā līderpozīciju ar 12 punktiem piecās spēlēs ieņem «Fribourg-Gotteron» vienība, «Lugano» ar 11 punktiem ir otrā, «Lions» ar astoņiem punktiem ieņem sesto vietu, bet «Tigers» ar vienu punktu ir priekšpēdējā 12 komandu konkurencē.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu