Rīgas «Dinamo» centieni pārtraukt zaudējumu sēriju turpināsies Helsinkos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas «Dinamo» komanda, kas piedzīvojusi septiņus zaudējumus pēc kārtas, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas turpinājumā sestdien izbraukumā spēkosies ar Somijas klubu Helsinku «Jokerit», kas uzvarējis iepriekšējos četros mačos. Cīņas sākums plkst. 16 pēc Latvijas laika.


Rīgas «Dinamo» iepriekšējos septiņos mačos pēc kārtas atzinuši pretinieku pārākumu, turklāt kopumā izdevies gūt tikai sešus vārtus.

Tikmēr «Jokerit» komanda guvusi četrus panākumus pēc kārtas un kopumā šosezon 8 spēlēs cietusi vien divus zaudējumus.

Abas komandas savā starpā KHL čempionātā savā starpā aizvadījušas 11 spēles. Mača pamatlaikā 8 reizes uzvarējis «Jokerit», bet tikai vienu panākumu guvis Rīgas «Dinamo».

Savukārt pa vienai reizei rīdzinieki uzvarējuši mača papildlaikā un arī pēcspēles metienos. Tieši pēdējā tikšanās noslēdzās ar Rīgas «Dinamo» uzvaru, kad pērn decembrī viesos rīdzinieki uzvarēja ar 3:2 pagarinājumā.

«Jokerit» patlaban ar 8 mačos 17 izcīnītiem punktiem ieņem 5. vietu Rietumu konferencē, tikmēr Rīgas «Dinamo» ar 5 punktiem 11 spēlēs ir pēdējā visā līgā.

Sezonas otrajā izbraukuma tūrē komandai līdzi nav devušies uzbrucēji Roberts Lipsbergs un Frenks Razgals, kuri nosūtīti uz fārmklubu HK «Liepāja». Savainojumu dēļ mājās palika vārtsargs Antons Naumovs, aizsargs Guntis Galviņš un uzbrucējs Koltons Gilīss.

Savukārt uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, kurš sezonas pirmajā mačā salauza žokli, varētu komandai pievienoties Helsinkos, kur svētdien paredzēta trešā no piecām spēlēm šajā izbraukuma tūrē.

Sanda Ozoliņa un viņa palīgu rīcībā šajā izbraukumā būs šādi hokejisti:

  • vārtsargi Jānis Kalniņš, Džastins Pīterss un Jānis Voris;
  • aizsargi Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Karls Stolerijs, Kristaps Zīle un Viljamss Vrens;
  • uzbrucēji Oskars Batņa, Māris Bičevskis, Terijs Galjardi, Emīls Ģēģeris, Miks Indrašis, Nikolajs Jeļisejevs, Ņikita Jevpalovs, Denijs Kristo, Edgars Kulda, Lukass Lesio, Brendons Makmilans, Gints Meija un Gunārs Skvorcovs.

Rīgas «Dinamo» spēles (Latvijas laiks)

  • 12. septembris, Ufa (Krievija), «Salavat Julajev» - Rīgas «Dinamo» 2:1
  • 14. septembris, Soči (Krievija), HK «Soči» - Rīgas «Dinamo» 5:1
  • 16. septembris plkst. 16, Helsinki (Somija), «Jokerit» - Rīgas «Dinamo»
  • 18. septembris plkst. 19.30, Kazaņa (Krievija), «Ak Bars» - Rīgas «Dinamo»
  • 20. septembris plkst. 19.30, Ņižņekamska (Krievija), «Ņeftehimik» - Rīgas «Dinamo»
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu