Porziņģis iekļauts «EuroBasket 2017» ceturtdaļfinālu simboliskajā piecniekā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA.com

Par spīti Latvijas vīriešu basketbola valstsvienības zaudējumam Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā komandas līderis Kristaps Porziņģis iekļauts šīs turnīra kārtas simboliskajā izlasē, vēsta Starptautiskā basketbola federācija (FIBA).

Par ceturtdaļfinālu kārtas labāko spēlētāju atzīts Marks Gasols, kurš guva 28 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, sekmējot Spānijas uzvaru pār Vāciju ar rezultātu 84:72.

Aizvadītās spēļu kārtas simboliskajā izlasē iekļuvuši arī abi Slovēnijas izlases līderi - Gorans Dragičs un Luka Dončičs, kuri demonstrēja lielisku sniegumu uzvarā pār Latvijas izlasi (103:97).

Dragičs izcēlās ar 26 punktiem, 8 rezultatīvām piespēlēm un 6 izcīnītām atlēkušajām bumbām, savukārt Dončiča rēķinā 27 punkti un 9 pie groziem savāktas bumbas.

Neskatoties uz zaudējumu, labāko spēlētāju pieciniekā iekļuvis arī Porziņģis, kurš mačā pret Slovēniju iemeta 34 punktus un izcīnīja 6 atlēkušās bumbas.

Savukārt simbolisko piecinieku noslēdz Serbijas izlases līderis Bogdans Bogdanovičs, kurš guva 22 punktus ceturtdaļfinālā uzvarā pār Itāliju ar rezultātu 83:67.

Jau vēstīts, ka astotdaļfinālu simboliskajā piecniekā iekļuva Jānis Timma, kurš atzīmējās ar 21 punktu, 6 rezultatīvām piespēlēm un 4 atlēkušajām bumbām uzvarā pār Melnkalni ar 100:68.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu