Znaroks pēc Ābola soda par tiesnešu apvainošanu: Latvieši vispār nelamājas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latvieša Arta Ābola vadītais Toljati «Lada» vienības treneru kolektīvs pirmdien saņēma divu minūšu noraidījumu par nesportisku uzvedību Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē. Attiecībā uz šo notikumu Latvijā pazīstamais treneris Oļegs Znaroks paudis uzskatu, ka latvieši vispār nelamājas.

Pirmdien «Lada», kuras sastāvā ir arī latviešu aizsargs Kristaps Sotnieks, ar rezultātu 1:3 piekāpās Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai pagājušās sezonas čempionei Sanktpēterburgas SKA, kas deviņos šīs sezonas mačos joprojām ir bez zaudējumiem.

Trešajā periodā, neilgi pēc divu vārtu ielaišanas īsā brīdī, «Lada» komanda tika sodīta ar divu minūšu noraidījumu par nesportisku galvenā trenera uzvedību.

«Šis jautājums jāvērš pie tiesneša. Neko aizvainojošu vai rupju neteicu. Jautāju, kā [SKA uzbrucējs Sergejs] Plotņikovs uzreiz pēc sitiena varēja atrasties uz ledus. Tiesnesis mani sodīja,» pēcspēles preses konferencē teica Ābols.
SKA komandas galvenais treneris Znaroks, kurš no 2006. līdz 2011. gadam trenēja Latvijas valstsvienību, pēc tam smejoties vērsies pie Ābola un izteicies, ka «latvieši vispār nelamājas».

Aizvadītajā mačā «Lada» pirmā izvirzījās vadībā un vien 38. minūtē SKA panāca izlīdzinājumu, bet uzvaru nodrošināja trešā perioda vidusdaļā, kad divu minūšu laikā precīzi meta Pāvels Dacjuks un Iļja Kovaļčuks.

SKA hokejisti ar 25 punktiem deviņos mačos atrodas KHL vadībā, kamēr «Lada» ar septiņiem punktiem ir Austrumu konferences priekšpēdējā, 13.pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu