Nāciju kausam motokrosā Latvijas komandā iekļauti Macuks, Sabulis un Ivanovs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Pastars (www.mxphoto.lv)

Nāciju kausa motokrosā rīkotāji «Youthstream» un Starptautiskā Motosporta federācija (FIM) publicējuši provizorisko Nāciju kausa izlašu sastāvu, kur Latvijas komandā iekļauti Toms Macuks, Kārlis Sabulis un Dāvis Ivanovs.

Prestižākajā MXGP klasē Latviju pārstāvēs Macuks, MX2 klasē startēs Sabulis, bet «Open» klasē piedalīsies Ivanovs. Šī trijotne Latviju pārstāvēja arī pērn.

Macuks šosezon pārsvarā startē sacensībās Latvijā, bet pērn viņš piedalījās deviņos pasaules čempionāta posmos MXGP klasē.

Savukārt Sabulis šosezon startējis divos pasaules čempionāta posmos MX2 klasē, kā arī piedalījies Eiropas čempionāta etapos 250 kubikcentimetru klasē (EMX250).

Arī Ivanovs šosezon lielākoties startē pašmāju sacensībās, bet aizpērn viņš piedalījās arī pasaules čempionāta posmos MXGP klasē.

Jau vēstīts, ka valsts šā brīža vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass šogad nepalīdzēs Latvijas izlasei Nāciju kausa sacensībās.

Jonass, šosezon rādot ļoti stabilu sniegumu, ir stabils līderis pasaules čempionāta kopvērtējumā MX2 klasē.

Pērn Latvijas izlase, startējot Ivanovam, Sabulim un Macukam, kvalifikācijā palika pirmā aiz iekļūšanas A finālā, bet pēc tam B finālā startēja neveiksmīgi un noslēgumā palika 32.vietā 38 komandu konkurencē.

Nāciju kausa sacensības 1.oktobrī risināsies Lielbritānijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu