Rosi: Darīšu visu, lai pēc iespējas ātrāk atgrieztos trasē

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HANNIBAL HANSCHKE / REUTERS

Septiņkārtējais pasaules motošosejas čempions prestižākajā «MotoGP» klasē Valentīno Rosi, kurš pagājušajā nedēļā treniņbraucienā lauza kāju, darīs visu, kas viņa spēkos, lai pēc iespējas ātrāk atgrieztos trasē, trešdien paziņoja sportists.

Kā vēstīts Rosi ceturtdien treniņbraucienu laikā cieta avāriju un lauza kāju, kurai piektdien tika veikta operācija. Pēc operācijas Rosi paziņoja, ka jūtoties labi un jau nākamajā dienā pameta slimnīcu.

Lai gan konkrēts atgriešanās laiks netiek minēts, un sākotnēji tika pieļauts, ka Rosi sezona beigusies, tomēr vēlāk tika prognozēts, ka viņš trasē varētu atgriezties oktobrī, kad līdz sezonas beigām būs atlikuši 3-4 posmi.

Kā prognozēts, šajā nedēļas nogalē gaidāmajā posmā Sanmarīno viņš nepiedalīsies.

«Savainojumu vajag rūpīgi izārstēt. Rehabilitācijas procesā jūtu ļoti lielu savas komandas atbalstu. Par laimi, man viss ir kārtībā, nav tik slikti, esmu sācis vieglus fizioterapijas vingrinājumus. Atlabšanas laiks nav īss, taču darīšu visu iespējamo, lai pēc iespējas ātrāk atgrieztos trasē,» itāļa pārstāvētā «Yahama» komanda citē Rosi teikto.

Rosi šī ir otrā avārija šosezon, jo maijā viņš negadījumā guva krūškurvja un vēdera savainojumus.

Sešus posmus pirms sezonas beigām Rosi ar 157 punktiem ieņem ceturto vietu kopvērtējuma tabulā, kamēr līderis ar 183 punktiem ir viņa tautietis no «Ducati» komandas Andrea Dovicioso.

Rosi karjeras laikā septiņas reizes kļuvis par «MotoGP» čempionu, bet iepriekšējais tituls tika izcīnīts 2009.gadā.

Tāpat viņam pa vienam titulam 250 un 125 kubikcentimetru klasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu