Rīgas «Dinamo» lūkos tikt pie pirmās uzvaras savā laukumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Pirmo uzvaru savu skatītāju priekšā jaunajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā šodien lūkos izcīnīt Rīgas «Dinamo» komanda, kas «Arēnā Rīga» spēkiem mērosies ar Jaroslavļas «Lokomotiv» vienību. Spēles sākums plkst. 19.30, un maču tiešraidē translēs kanālā TV6.

Piecu mājas spēļu sēriju «Dinamo» hokejisti sāka ar zaudējumiem. Vispirms ar rezultātu 1:3 piekāpās Maskavas «Spartak» komandai, bet sestdien ar 1:5 kapitulēja Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas «Dinamo».

«Noteikti jāmeklē uzlabojumi spēlei vairākumā, tas nedod vēlamo rezultātu, nespējam radīt pirmos metienus, vārtu gūšanas iespējas,» pēc spēles ar Maskavas «Dinamo» sacīja Rīgas komandas galvenais treneris Sandis Ozoliņš.

Ar «Lokomotiv» vienību «Dinamo» hokejisti pirms sezonas divreiz tikās «Latvijas Dzelzceļa kausa» izcīņā. Toreiz abos mačos pārāka bija Jaroslavļas komanda. Pirmajā no spēlēm Latvijas vienība cieta sakāvi ar 1:5, bet turnīra finālmačā zaudēja ar rezultātu 0:3.

Šo sezonu individuāli ļoti sekmīgi iesācis Miks Indrašis, kurš sešos mačos izcēlies ar pieciem vārtu guvumiem un trim rezultatīvām piespēlēm. Tas pēc cīņas ar Maskavas «Dinamo» viņam ļāva atrasties turnīra rezultatīvāko spēlētāju galvgalī.

Pēdējās spēlēs «Dinamo» komandai savainojumu dēļ nav palīdzējuši aizsargs Guntis Galviņš, uzbrucēji Miķelis Rēdlihs, Koltons Gilīss.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar sešās spēlēs izcīnītiem pieciem punktiem šobrīd ieņem 11. vietu, kamēr «Lokomotiv» piecos mačos iekrātie astoņi punkti dod 6. vietu.

Rīgas «Dinamo» spēles KHL čempionātā

  • 22. augustā Omska, «Avangard» - Rīgas «Dinamo» 3:1
  • 24. augustā Novosibirska, «Sibirj» - Rīgas «Dinamo» 2:1
  • 26. augustā Astana, «Baris» - Rīgas «Dinamo» 3:5
  • 28. augustā Hantimansijska, «Jugra» - Rīgas «Dinamo» 2:3
  • 31. augustā «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Maskavas «Spartak» 1:3
  • 2. septembrī «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Maskavas «Dinamo» 1:5
  • 4. septembrī pl. 19.30 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Jaroslavļas «Lokomotiv»
  • 6. septembrī pl. 19.30 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Sanktpēterburgas SKA
  • 8. septembrī pl. 19.30 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Astanas «Baris»
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu