Ronaldu gūst «hat-trick» un apsteidz leģendāro Peli

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Portugāles futbola izlases zvaigzne Krištianu Ronaldu ceturtdien guva trīs vārtus 2018. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra mačā pret Fēru salām, valstsvienības sastāvā gūtajos vārtos apsteidzot leģendāro brazīlieti Peli.

Portugāle B apakšgrupas spēlē savā laukumā ar 5:1 (2:1) sagrāva Fēru salas.

Ronaldu ar gūtiem vārtiem atzīmējās spēles trešajā, 29. un 65. minūtē, savukārt pa vienam precīzam sitienam Viljama Karvaļu un Nelsona Olieira rēķinā. Fēru salām goda vārtus guva Regvi Baldvidsons.

Ronaldu Portugāles labā guvis 78 vārtus, pakāpjoties uz piekto vietu izlasē gūto vārtu skaitā un dalot to ar irākieti Huseinu Saīdu. Ronaldu aiz sevis atstājis futbola leģendu Peli, kurš Brazīlijas izlases labā guva 77 vārtus.

Vēl vienā B apakšgrupas mačā Latvijas nākamā pretiniece Šveice savā laukumā ar 3:0 (1:0) pārspēja Andoru.

Ar diviem gūtiem vārtiem atzīmējās Hariss Seferovičs, bet viens precīzs sitiens Štefanam Lihtenšteineram.

Kā vēstīts, Latvijas futbola izlase B apakšgrupas spēlē ceturtdien viesos ar 1:3 (1:2) piekāpās Ungārijai.

Latvijas izlase ir zaudējusi astoņas spēles pēc kārtas, kas ir valstsvienības antirekords. Septiņu zaudējumu sērija Latvijas izlasei bija pirms desmit gadiem.

Latvijas izlases rindās ar precīzu sitienu atzīmējās Gints Freimanis, kuram šie ir pirmie vārti valstsvienībā. Savukārt ungāriem vārtus guva Tamāšs Kādārs un Ādams Salai, bet vienu bumbu viesu vārtos ieraidīja Latvijas izlases aizsargs Aleksandrs Solovjovs.

B apakšgrupā līdere ar 21 punktu septiņos mačos ir Šveice, kurai ar 18 punktiem seko Portugāle. Attiecīgi desmit un pieci punkti ir Ungārijai un Fēru salām, kamēr Andorai četri punkti, bet turnīra tabulu ar trim punktiem noslēdz Latvija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu