Rīgas «Dinamo» šovakar pirmā cīņa savu līdzjutēju priekšā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Jaunās sezonas pirmo spēli savu līdzjutēju priekšā šovakar aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo», kas «Arēnā Rīga» spēkiem mērosies ar Maskavas «Spartak» hokejistiem. Mačs sāksies plkst. 19.30, un to tiešraidē pārraidīs kanālā TV6.

Sezonu Sanda Ozoliņa vadītā Rīgas «Dinamo» komanda sāka ar četriem mačiem izbraukumā, nopelnot piecus punktus turnīra tabulā. Tiesa, Latvijas vienība šajā tūrē zaudēja vairākus potenciālos līderus. Žokli lauza Miķelis Rēdlihs, kājas lūzumā iedzīvojās viens no aizsardzības balstiem Guntis Galviņš. Tāpat traumu dēļ izbraukumu priekšlaicīgi noslēdza Koltons Gilīss un Tīdžejs Galjardi.

«Pirmo izbraukumu vērtēju pozitīvi. Iespējams, varējām izcīnīt vēl kādu punktu, bet pieci arī ir labi. Vienmēr jau gribas vairāk. Man patīk sākt sezonu izbraukumā, jo, kad esi vēl nebijušā vietā ar nesen satiktiem komandas biedriem, izdodas veidot lielisku saikni. Mums ir ļoti laba atmosfēra. Domāju, šis bija vērtīgs izbraukums, lai Rīgā atgrieztos vēl spēcīgāki un saliedētāki,» kluba mājas lapā citēts «Dinamo» uzbrucējs Brendons Makmilans.

Šī būs pirmā oficiālā spēle savu skatītāju priekšā galvenajam trenerim Sandim Ozoliņam.

Sezonu lieliski iesācis Rīgas komandas tehniskais uzbrucējs Miks Indrašis, kurš pirmajos četros mačos izcēlies ar četriem vārtu guvumiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kas čempionāta rezultatīvāko spēlētāju saraksta galvgalī viņam ļauj atrasties līdzās līgas zvaigznēm Sergejam Mozjakinam un Pāvelam Dacjukam.

Piecu mājas spēļu sērijas turpinājumā «Dinamo» vienība sestdien uzņems Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas «Dinamo».

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas «Dinamo» ar iegūtiem pieciem punktiem četrās spēlēs šobrīd ieņem septīto pozīciju, kamēr Maskavas «Spartak» tikpat mačos guvusi trīs punktus un atrodas 10. vietā.

Rīgas «Dinamo» spēles KHL čempionātā

  • 22. augustā Omska, «Avangard» - Rīgas «Dinamo» 3:1
  • 24. augustā Novosibirska, «Sibirj» - Rīgas «Dinamo» 2:1
  • 26. augustā Astana, «Baris» - Rīgas «Dinamo» 3:5
  • 28. augustā Hantimansijska, «Jugra» - Rīgas «Dinamo» 2:3
  • 31. augustā pl. 19.30 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Maskavas «Spartak»
  • 2. septembrī pl. 17.00 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Maskavas «Dinamo»
  • 4. septembrī pl. 19.30 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Jaroslavļas «Lokomotiv»
  • 6. septembrī pl. 19.30 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Sanktpēterburgas SKA
  • 8. septembrī pl. 19.30 «Arēna Rīga», Rīgas «Dinamo» - Astanas «Baris»
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu