Divi Ulimbaševa vārti ļauj RFS pieveikt «Ventspili»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fkrfs.lv

Divi Daniila Ulimbaševa vārti sestdien ļāva RFS vienībai «SynotTip» Latvijas futbola virslīgas čempionāta mačā izbraukumā ar 2:1 (1:0) pieveikt «Ventspili», kam tādējādi pārtrūkusi piecu nezaudētu spēļu sērija.

Šī mača rezultātu 17.minūtē atklāja Ulimbaševs, bet pirmajā puslaikā vārti vairs netika gūti. Otro puslaiku «Ventspils» sāka ar nelielu ofensīvu, kas vainagojās panākumiem, jo RFS savā soda laukumā pārkāpa noteikumus, kas mača 55.minūtē Antonam Jemeļinam ļāva realizēt 11 metru soda sitienu un panākt neizšķirtu.

Mājinieku prieki gan nebija ilgi, jo tikai piecas minūtes vēlāk savus otros vārtus spēlē guva Ulimbaševs, no jauna vadībā izvirzot rīdziniekus. Dueļa turpinājumā lielāka bumbas kontrole piederēja «Ventspilij», tomēr reālas vārtu gūšanas iespējas tai radīt neizdevās.

Arī šajā mačā RFS rindās spēlēja Kaspars Dubra un Aleksandrs Cauņa, kurš laukumā devās uz maiņu spēles 68.minūtē.

Šī bija jau abu komandu piektā no sešām tikšanās reizēm šajā sezonā (divas spēles tika aizvadītas kausa izcīņas ietvaros). Iepriekšējās cīņās divas reizes pārāki bija ventspilnieki un vienreiz tika fiksēts neizšķirts, savukārt pēdējā tikšanās reizē pārāki bija RFS - 22.jūnijā savā laukumā ar 4:2.

«Ventspils» pēdējos piecos virslīgas mačos bija guvusi četras uzvaras un vienreiz spēlējusi neizšķirti.

Savukārt plkst.19 sestdien «Liepāja»/«Mogo» uzņems pagājušās sezonas čempioni Jūrmalas «Spartaku», kas ir arī kopvērtējuma līdere.

Šī abām vienībām virslīgā būs trešā tikšanās reize. Pirms tam ar 3:1 viesos uzvarēja «Spartaks», kā arī reizi spēlēts neizšķirti.

Liepājas komanda pašlaik atrodas uz viļņa, jo tā pēdējās četrās spēlēs guvusi trīs uzvaras un vienreiz spēlējusi neizšķirti, kas ļauj mīt uz pēdām turnīra līderim «Spartakam». Uzvaras gājumā liepājnieki pēc šodienas mača no pretiniekiem atpaliks vairs tikai punktu, taču Jūrmalas klubam ir spēle rezervē.

Piektdien pirmajā 20.kārtas spēlē «Riga» ar 2:1 viesos uzvarēja «Jelgavu», uzvaru pamatlaika beigās izraujot Kasparam Gorkšam.

Virslīgas kopvērtējuma līderpozīcijā ar 31 punktu 15 mačos joprojām ir čempione Jūrmalas «Spartaks», kurai četrus punktus zaudē «Liepāja»/«Mogo» (aizvadījusi 16 spēles) un «Riga» (18 mači), bet ar 24 punktiem 16 cīņās seko «Ventspils».

Tikmēr RFS ir 23 punkti, bet 18 punktus 17 cīņās nopelnījusi «Jelgava». Savukārt turnīra tabulu ar desmit punktiem noslēdz «Metta»/LU.

Virslīgas astotā komanda «Babīte»/«Dinamo» pēc daudziem totalizatoru likmju uzraugu ziņojumiem par aizdomīgām spēlēm ir izslēgta no virslīgas un kausa izcīņas, turklāt visu maču rezultātu ar šīs komandas līdzdalību tika anulēti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu