Ozoliņš pēc pirmās uzvaras slavē Rīgas «Dinamo» hokejistu pašatdevi (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Sandis Ozoliņš pēc sestdien gūtās pirmās uzvaras sezonā slavēja hokejistu pašatdevi un vēlmi uzvarēt.

Rīgas «Dinamo» sestdien sezonas trešajā spēlē izbraukumā ar 5:3 (3:0, 1:1, 1:2) uzvarēja Kazahstānas vienību Astanas «Baris», tiekot pie pirmā panākuma.

«Spēle sākās aktīvi. Spēlētāji ļoti vēlējās uzvarēt - skrēja, cīnījās, spēlēja agresīvi. Tas mums deva rezultātu,» Astanas klubs citē Ozoliņa teikto. «Esmu ļoti priecīgs par puišiem, viņi ļoti centās un noveda šo spēli līdz galam.»

Savukārt «Baris» galvenais treneris Jevgēņijs Koreškovs pirms mača brīdinājis padotos hokejistus, ka Rīgas «Dinamo» ir bīstama vienība.

«Pirms cīņas demonstrējām video, kas apliecināja, ka Rīgas «Dinamo» ir laba komanda. Brīdināju puišus, ka šī vienība sezonu sākusi ar diviem zaudējumiem un tāpēc pret mums būs ļoti motivēta beidzot uzvarēt. Iespējams, ka šie vārdi visus tomēr nesasniedza,» atzina speciālists.

«Izgāzāmies pirmajā trešdaļā, bet pēc tam mēģinājām sasmelt izlieto, tomēr bija jau par vēlu,» sacīja Koreškovs.

Sezonas pirmajā mačā rīdzinieki, trešajā trešdaļā nepilnu divu minūšu laikā ielaižot trīs vārtus, izbraukumā ar 1:3 otrdien piekāpās Omskas «Avangard». Metoties ceļā ripai, Miķelis Rēdlihs šajā spēlē lauza žokli, kā rezultātā izbraukuma sērija viņam beigusies.

Savukārt sezonas otrajā mačā ceturtdien Latvijas komanda ar 1:2 piekāpās Novosibirskas «Sibirj». Šajā spēlē traumas guva Rīgas «Dinamo» uzbrucēji Koltons Gilīss un Terijs Galjardi, kuri jau atgriezušies Rīgā.

Šo izbraukuma sēriju Rīgas «Dinamo» noslēgs pirmdien, kad krustos nūjas ar Hantimansijskas «Jugra». Pēc tam būs piecu mājas spēļu sērija, kas sāksies 31.augustā ar maču pret Maskavas «Spartak».

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu