Video tiešraidē būs skatāmas ekstrēmo sporta veidu sacensības «Simple Summer Session»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sestdien Rīgā, Brīvības pieminekļa pakājē risināsies vērienīgas ekstrēmo sporta veidu sacensības «Simple Summer Session», kurās savas prasmes demonstrēs pasaulē labākie BMX frīstaila sportisti. Kopumā sacensībās piedalīsies 40 dalībnieki no 15 valstīm. Latviju pārstāvēs un par čempiona titulu cīnīsies 8 daudzsološākie pašmāju BMX frīstaila sportisti. Seko līdzi video tiešraidē...

BMX Park disciplīnā Latviju pārstāv uzlecošā zvaigzne Tomass Grinbergs, kurš jau paspējis sevi pierādīt sīvā pasaules līmeņa profesionāļu konkurencē. Papildu ielūgumus «Ghetto Games» festivālā Ventspilī ieguva Dāvis Līcītis no Saldus, Ernests Zebolds un Viktors Kronbergs no Ventspils.

BMX Street disciplīnā īpašu ielūgumu bija pelnījis Eduards Zunda – slavenākais Latvijas BMX frīstaila profesionālis, kurš jau vairākus gadus tiek ierindots pasaules grandu elitē. Eduardam piebiedrojies tukumnieks Kristaps Reimanis, kurš jau pirms vairākiem mēnešiem sevi labi pierādīja «Simple Session» ziemas sacensībās Tallinā. Pašmāju dalībnieku sarakstu noslēdz jaunie talanti Aivars Justovičs un Mareks Kuhaļskis no Rīgas.

Pasākums atzīmē Igaunijas simtgadi un pašreizējo prezidentūru Eiropas Savienības Padomē. Grandiozais šovs skatītājiem ir pieejams bez maksas.

Pasākums veltīts Igaunijas simtgadei un pašreizējai prezidentūrai ES Padomē. Atbalsta programma darbojas no 2017. gada jūlija līdz pat 2018. gada izskaņai, un tās ietvaros paredzēts īstenot vairāk nekā 150 dažādus pasākumus.

Programma apskatāma šeit: https://events.estonia.ee/

Pirmās «Simple Session» sacensības tika aizvadītas tālajā 2001. gadā Tartu, Igaunijā. 17 gadu laikā šis pasākums ir kļuvis par vienu no grandiozākajiem ekstrēmo sporta veidu šoviem visā pasaulē. Katru gadu ziemas mēnešos Igaunijā tiek uzņemti līdz pat 140 profesionāļiem no vairāk nekā 30 dažādām valstīm. «Simple Session» tiek uzskatīts par visplašāk pārstāvēto pasākumu starptautiskā mērogā. Pēc īpašā šova Rīgā «Simple Session» atgriezīsies savās mājās Tallinā, kur no 2018. gada 3. līdz 4. februārim pulcēs dalībniekus un līdzjutējus no visas pasaules.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu