Rīgas «Dinamo» Novosibirskā aizvadīs jaunās sezonas otro maču

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunās sezonas otro spēli šodien viesos aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas Novosibirskā spēkiem mērosies ar vietējo «Sibirj» vienību. Mačs sāksies plkst. 15.30, un to tiešraidē demonstrēs kanālā «Viasat Sport Baltic».

2017./2018. gada regulāro sezonu Sanda Ozoliņa vadītā komanda sāka otrdien, kad Omskā piedzīvoja zaudējumu 1:3 «Avangard» hokejistiem. Savukārt «Sibirj» čempionāta ievadā ar 3:1 savā laukumā pieveica Maskavas «Spartak» hokejistus.

Spēle neveiksmīgi Omskā izvērsās Rīgas komandas uzbrucējam Miķelim Rēdliham, kurš, bloķējot pretinieka metienu, lauza žokli un atgriezies Latvijā.

Turpinot sezonas pirmo izbraukumu, «Dinamo» komanda 26. augustā tiksies ar Astanas «Baris» un vēl divas dienas vēlāk spēkosies ar Hantimansijskas «Jugra».

Pirmajā izbraukumā ir devušies 26 «Dinamo» hokejisti (2 vārtsargi, 9 aizsargi un 15 uzbrucēji).

Rīgas «Dinamo» sastāvs pirmajā izbraukumā

Vārtsargi: Jānis Kalniņš un Džastins Pīterss.

Aizsargi: Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Karls Stolerijs, Kristaps Zīle un Viljamss Vrens.

Uzbrucēji: Oskars Batņa, Māris Bičevskis, Tīdžejs Galjardi, Koltons Gilīss, Emīls Ģēģeris, Miks Indrašis, Nikolajs Jeļisejevs, Ņikita Jevpalovs, Denijs Kristo, Lukass Lessio, Roberts Lipsbergs, Brendons Makmilans, Gints Meija, un Gunārs Skvorcovs.

Izbraukumā nav devušies uzbrucēji Edgars Kulda un Frenks Razgals, kuri pārstāvēs Latvijas izlasi Baltijas kausa turnīrā Igaunijā, bet smaga pleca savainojuma dēļ trenēties joprojām nevar uzbrucējs Georgs Golovkovs.

Savukārt jaunie hokejisti vārtsargs Antons Naumovs, aizsargs Renārs Kārkls un uzbrucējs Juliāns Misjus kopā ar HK «Rīga» komandu piedalās Pasaules kausa turnīrā Jekaterinburgā.

Rīgas «Dinamo» izbraukuma spēles sezonas ievadā (Latvijas laiks)

  • 22. augustā Omska (Krievija), «Avangard» - Rīgas «Dinamo» 3:1 (0:0, 0:1, 3:0)
  • 24. augustā plkst. 15:30 Novosibirska (Krievija), «Sibirj» - Rīgas «Dinamo» (Viasat Sport Baltic)
  • 26. augustā plkst. 14:00 Astana (Kazahstāna), «Baris» - Rīgas «Dinamo» (Viasat Sport Baltic)
  • 28. augustā plkst. 17:00 Hantimansijska (Krievija), «Jugra» - Rīgas «Dinamo» (Viasat Sport Baltic)
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu