«Kurbads» vēlas aizstāvēt Latvijas čempionu titulu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK "Kurbads"

Latvijas čempionvienība hokejā «Kurbads» jaunajā sezonā vēlas aizstāvēt titulu, izcīnīt Latvijas kausu, kā arī, debitējot uz starptautiskās skatuves, pārvarēt Kontinentālā kausa otro kārtu, vēsta vienība.

Gatavojoties «Optibet» Hokeja līgas (OHL) jaunajai sezonai, vienība pašlaik aizvada treniņus uz ledus un trenažieru zālē jaunajā «Kurbada» ledus hallē.

«Esmu ļoti apmierināts ar komandas darbu treniņos un pāris aizvadītajās spēlēs - var redzēt, ka spēlētāji ir izsalkuši pēc jauniem panākumiem,» paudis «Kurbada» galvenais treneris Aleksandrs Macijevskis. «Treniņi ir fiziski grūti un intensīvi, īsā laikā jāsagatavojas garai un atbildīgai sezonai.»

«Turnīrs Liepājā būs vērtīga pārbaude intensīvu spēļu ritmā, tomēr vēlamies arī izcīnīt uzvaru,» izteicies Macijevskis pirms šonedēļ gaidāmā pārbaudes turnīra «Amber Cup», kurā spēlēs trīs Latvijas spēcīgākās komandas «Kurbads», «Liepāja Optibet» un «Mogo», kā arī Zviedrijas trešās spēcīgākās līgas jeb «Division 1» vienību «Wings».

Starpsezonā «Kurbadu» papildinājuši Mārtiņš Porejs, Deivids Sarkanis, Arturs Sorokins, pēc sezonas pārtraukuma atgriezies Gatis Gricinskis. Tāpat pārbaudes laiks turpinās Sergejam Pečuram un Artūram Logunovam, bet kluba rindās šogad nespēlēs Koba Jass, Juris Upītis, Bruno Zabis, Mārtiņš Raitums, Krists Apsītis, Miks Komuls, Krišs Grundmanis un Arvils Bergmanis.

Jauno sezonu «Kurbads», kas iepriekš bāzējās Ogrē, sāks savā ledus hallē. Tajā arī oktobrī tiks uzņemta Kontinentālās kausa izcīņas otrā kārta, spēkojoties ar «Narva» (Igaunija), «Donbass» (Ukraina) un «Tychy» (Polija) komandām. Šī miniturnīra uzvarētāja iekļūs sacensību trešajā kārtā, kur novembrī Dānijā sacentīsies ar mājinieci «Rungsted», vārtsarga Ervīna Muštukova pārstāvēto Lielbritānijas komandu Šefīldas «Steelers» un Minskas «Junostj» no Baltkrievijas.

Kā ziņots, Latvijas čempionāta finālsērijā pret «Mogo» komandu «Kurbads» nokļuva iedzinējos ar rezultātu 0-3, tomēr spēja triumfēt nākamajos četros mačos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu