Grifins: Džeimss drīzāk pārcelsies uz Ņujorkas «Knicks»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/EPA/LETA/TVNET

Losandželosas «Clippers» spēka uzbrucējs Bleiks Grifins netic, ka viena no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spožākajām zvaigznēm Leborns Džeimss no Klīvlendas «Cavaliers» pēc šīs sezonas pārcelsies uz Losandželosas «Lakers» komandu.

Jau ilgāku laiku presē klīst runas, ka Džeimsam gaidāmā sezonā būs pēdējā «Cavaliers» sastāvā un aiznākamajā sezonā viņš varētu pārcelties uz pēdējā laikā spozmi zaudējušo «Lakers».

Turklāt 32 gadus vecajam Džeimsam esot nesaskaņas ar «Cavaliers» kluba vadību.

«Domāju, ka viņš dosies uz Ņujorku, nevis Losandželosu,» izdevumā «Complex» citēts Grifins. «Kad atrodies «Madison Square Garden», gūsti pavisam citas sajūtas. Tur ir tāda enerģija, kas nezūd visas spēles garumā. Tā bija arī iepriekšējā sezonā.»

2018. gada vasarā Džeimss kļūs par brīvo aģentu un varēs pievienoties jebkurai citai NBA komandai.

«Godīgi sakot, nedomāju, ka viņš pārcelies uz Losandželosu. Nezinu gan, kā būs, bet, šķiet, viņiem tur kaut kas briest,» sacīja Grifins.

Savas karjeras laikā Džeimss NBA aizvadījis 14 sezonas, kurās vidēji izcēlies ar 27,1 gūtu punktu, veicis 7,0 rezultatīvas piespēles un savācis 7,3 atlēkušās bumbas zem groziem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu