Bolts labdarības spēlē pret «Barcelona» pārstāvēs Mančestras «United»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pasaulē ātrākais cilvēks jamaikietis Useins Bolts, kurš nesen pasaules čempionātā Londonā noslēdza savu sprintera karjeru, piedalīsies labdarības futbola spēlē, pārstāvot ambiciozo Anglijas premjerlīgas klubu Mančestras «United».

«United» leģendu komanda labdarības spēli aizvadīs 2. septembrī «Old Trafford» stadionā Mančestrā pret titulēto «Barcelona» vienību no Spānijas.

30 gadus vecais Bolts savās pēdējās sacensībās Londonā 4x100 metru stafetē iedzīvojās kājas muskuļa savainojumā. Līdz gaidāmajam futbola mačam viņš būšot atveseļojies un varēs pārstāvēt savu iemīļoto komandu.

Kopā ar Boltu laukumā dosies vairākas «United» komandas leģendas - Pols Skoulzs, Raiens Gigss, Edvīns van der Sārs un Garijs Nevils.

Jau iepriekš Bolts neslēpa vēlmi pēc sprintera karjeras beigām pievērsties futbolam. Viņš aizvadīja kopīgus treniņus ar Vācijas bundeslīgas klubu Dortmundes «Borussia».

Bolts ir vienpadsmitkārtējs pasaules čempions un astoņkārtējs olimpiskais čempions.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu