Rīgas «Dinamo» noslēdz divu gadu līgumu ar talantīgo aizsargu Balinski

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo» noslēgusi divu gadu līgumu ar talantīgo aizsargu Uvi Balinski, vēsta klubs.

Balinskis «Dinamo» komandā debitēja aizpērn, aizvadot vienu maču, bet iepriekšējā sezonā 21 spēlē guva divus vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles. Tāpat viņš spēlēja Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandā «Rīga», kuras sastāvā, pildot kapteiņa pienākumus, 30 spēlēs guva trīs vārtus un veica deviņas rezultatīvas piespēles.

Tāpat 21 gadu vecais aizsargs debitēja Latvijas pieaugušo izlasē, kurai palīdzēja pasaules čempionātā, septiņās cīņās atzīmējoties ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Kā pēc čempionāta aģentūrai LETA atklāja hokejists, viņa galvenā prioritāte starpsezonā ir tikšana Rīgas «Dinamo» komandas sastāvā.

Kā vēstīts, pirms tam trešdien rīdzinieki noslēdza pilnvērtīgus līgumus ar uzbrucēju Oskaru Batņu un lietuviešu aizsargu Neriju Ališausku, kuriem bija pārbaudes laika līgumi.

Trešdienas vakarā Rīgas «Dinamo» komanda tradicionālā «Latvijas Dzelzceļa» kausa mačā tiksies ar Jaroslavļas «Lokomotiv» hokejistiem. Tiesa, pateicoties uzvarām pirmajās divās spēlēs, vienība jau sasniegusi finālu, kas gaidāms ceturtdien.

Jaunā KHL sezona sāksies 21.augustā, kamēr Rīgas «Dinamo» pirmo maču aizvadīs 22.augustā viesos pret Omskas «Avangard». Savukārt pirmais mačs savā laukumā gaidāms 31.augustā pret Maskavas «Spartak».

Nākamajā sezonā katrs klubs KHL čempionātā aizvadīs pa 56 spēlēm, turklāt kalendārā būs pārtraukums saistībā ar 2018.gada Phjončhanas Ziemas olimpiskajām spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu