Fulcs: Braients ir labāks par Lebronu Džeimsu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Šīgada Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā ar pirmo numuru izraudzītais Markels Fulcs (Filadelfijas «76ers») uzskata, ka Kobe Braients ir labāks basketbolists par Lebronu Džeimsu no Klīvlendas «Cavaliers».

Šobrīd 38 gadus vecais Braients, kurš visu savu karjeru aizvadīja Losandželosas «Lakers» komandā, profesionāļa gaitām punktu pielika 2016. gadā. Tikmēr Džeimss tiek uzskatīts par vienu no pēdējās desmitgades labākajiem basketbolistiem.

«Domāju, ka Kobe ir labāks, bet tas nav sitiens Lebronam. Savukārt Braients ir aiz Maikla Džordana. Visu nosaka izcīnītie čempiontituli, un Kobes sasniegumi ir neticami... Domāju, Lebrons ir turpat blakus, bet vēl nav veicis visu ceļu. Viņš ir lielisks basketbolists, labākais no aktīvajiem spēlētājiem un joprojām turpina virzīties uz priekšu,» izdevumā « SLAM Online» citēts talantīgais Fulcs.

Braients savas karjeras laikā kļuva par pieckārtēju NBA čempionu, Džeimss līdz šim ieguvis trīs titulus, bet Džordans izcīnījis sešus NBA čempiontitulus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu