Rīgas «Dinamo» jaunpienācējs Galjardi: Joprojām strādājam pie taktikas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo» ir draudzīga un saliedēta, pēc debijas vienībā atzīst uzbrucējs Terijs Galjardi, kurš arī norādīja, ka joprojām norit darbs pie taktikas.

Rīgas «Dinamo» hokejisti, kuri gatavojas savai desmitajai KHL sezonai, otrdien ar uzvaru sāka Vācijas pilsētā Kaselē notiekošo pārbaudes turnīru, sarūpējot Sandim Ozoliņam pirmo panākumu galvenā trenera amatā.

«Wingas Cup» turnīra ietvaros rīdzinieki ar rezultātu 3:2 (1:1, 2:0, 0:1) pārspēja citu KHL komandu Bratislavas «Slovan» no Slovākijas.

«Šī bija laba spēle. Ir kļūdas, kā jau tas pirmssezonas mačos notiek. Mēs joprojām strādājam pie taktikas. Cerēsim, ka sezona būs tikpat laba, kā mana pirmā spēle šajā komandā. Šodien izdevās vairākums un bija vairākas iespējas gūt vārtus, no kurām vienu realizējām,» rīdzinieku kluba mājaslapā citēts Galjardi.

Kalgari dzimušais Galjardi, kuram ir ASV un Kanādas dubultpilsonība, Rīgas «Dinamo» rindas papildināja pirms nepilnām divām nedēļām.

«Šobrīd nav bijis nekas tāds, par ko varētu sūdzēties. Attieksme ir ļoti laba, kā arī komandas atmosfēra ir draudzīga un saliedēta. Treneri meklē labākos risinājumus un virknējumus. Joprojām rit pirmssezonas darbs,» skaidroja Galjardi.

Komandai šajā turnīrā nevar palīdzēt vārtsargs Džastins Pīterss, aizsargs Karls Stolerijs un uzbrucējs Brendons Makmilens, kuri šobrīd Kanādas izlases sastāvā piedalās turnīrā Sočos.

«Šobrīd treneri grib pārbaudīt visus spēlētājus darbībā. Mums ir jābūt gataviem, ja kāds no spēlētājiem nevarēs spēlēt savainojuma vai kāda cita apstākļa dēļ. Šīs ir pārbaudes spēles. Viņi gatavojas olimpiskajām spēlēm. Nākamajā turnīrā Rīgā jau mēs būsim pilnā sastāvā un ceru, ka, pirmo reizi atrādoties saviem līdzjutējiem, parādīsim labāko spēli,» uzsvēra Galjardi.

Galjardi aizvadījis 321 spēli Nacionālajā hokeja līgā (NHL), bet iepriekšējā sezonā 29 gadus vecais uzbrucējs nospēlēja vien 16 mačus, pārstāvot KHL komandas Ņižņekamskas «Ņeftehmik» un Zagrebas «Medveščak», kuru labā guva četrus vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles.

Trešdien Rīgas «Dinamo» komanda aizvadīs spēli ar Maskavas apgabala «Vitjaz» vienību, bet ceturtdien spēkosies ar turnīra saimnieci Kaseles «Huskies» no Vācijas otrās līgas. Šajā pārbaudes turnīrā tiks aizvadīts viens aplis, katrai no vienībām nospēlējot trīs mačus.

Sanda Ozoliņa trenētais klubs iepriekš piedalījās pārbaudes turnīrā Minskā, piedzīvojot trīs zaudējumus trijās spēlēs. Savukārt pēc sacensībām Kaseles pilsētā no 13. līdz 17.augustam «Arēnā Rīga» notiks tradicionālais «Latvijas Dzelzceļa» kauss.

Kā vēstīts, Rīgas «Dinamo» savā neveiksmīgākajā sezonā deviņos KHL aizvadītos gados palika pēdējā vietā 14 Rietumu konferences komandu vidū, bet visā līgā ieņēma pirmspēdējo 28.pozīciju.

Jaunā KHL sezona sāksies 21.augustā, kamēr Rīgas «Dinamo» pirmo maču aizvadīs 22.augustā viesos pret Omskas «Avangard». Savukārt pirmais mačs savā laukumā gaidāms 31.augustā pret Maskavas «Spartak».

Nākamajā sezonā katrs klubs KHL čempionātā aizvadīs pa 56 spēlēm, turklāt kalendārā būs pārtraukums saistībā ar 2018.gada Phjončhanas Ziemas olimpiskajām spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu