Neimars Katarā izies medicīniskās pārbaudes, lai pievienotos PSG

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Brazīlijas futbola superzvaigzne Neimars 1. augustā Katarā izies medicīniskās pārbaudes, lai pēc tam pievienotos Francijas klubam Parīzes «Saint-Germain», raksta Kataras avīze «Al Watan».

Neimars pēc turnejas Amerikas Savienotajās Valstīs nedevās atpakaļ kopā ar «Barcelona» komandu uz Spāniju. Tiek ziņots, ka uzbrucējs Katarā izies medicīniskās pārbaudes un pēc tam pievienosies PSG vienībai. Runas par to notikušas ilgāku laiku, un tās kļūs arvien aktuālākas.

Turklāt Neimaram Katarā paredzēta tikšanās ar PSG prezidentu Naseru Al Helaifi.

Tāpat Neimaram Katarā paredzēta īpaša loma 2022. gadā paredzētajā Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā.

Neimars varētu kļūt par visu laiku dārgāko futbolistu. Ja viņš tiešām pametīs «Barcelona» un pievienosies PSG, līguma izpirkuma summa varētu būt ap 220 miljoni eiro.

Nesen ESPN vēstīja, ka Neimars un viņa tēvs, kurš veicis pārrunas ar PSG īpašniekiem un sporta direktoru, esot vienojušies par līgumu, kurā futbolists pēc nodokļu nomaksas saņemšot 30 miljonus eiro lielu atalgojumu gadā.

Laikraksts «L'Equipe» ziņoja, ka Eiropas Futbola federāciju savienība (UEFA) uzmanīgi sekošot līdzi potenciālajam darījumam, lai tas notiktu godīgi pēc noteikumiem.

Neimaram vēl paredzēta vizīte Ķīnā, kur viņam jāveic pienākumi «Barcelona» komandas un sporta inventāra «Nike» reklāmas nolūkos.

187 spēlēs «Barcelona» komandas labā 2016. gada olimpisko spēļu zelta medaļas ieguvējs izcēlies ar 107 vārtu guvumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu