Jevpalovs: Rīgas «Dinamo» komandā ir lieliska atmosfēra

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.lv

Gatavojoties jubilejas desmitajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai, Rīgas «Dinamo» pirmajās trīs pārbaudes spēlēs piedzīvojusi trīs zaudējumus, taču atmosfēra komandā esot lieliska, uzskata vienības uzbrucējs Ņikita Jevpalovs, kurš pagaidām ir vienojies par pārbaudes līgumu.

Rīgas «Dinamo» sestdien ar rezultātu 0:4 zaudēja Minskas «Dinamo» komandai, pārbaudes turnīru Baltkrievijā noslēdzot ar trešo zaudējumu trīs spēlēs.

«Džeki šodien ļoti cīnījās, bet šodien mums nekas nesanāca. Nezinu, varbūt kaut kāds neliels nogurums pēc vakardienas mača. Jā, ir nepierasti spēlēt 11 rītā, bet tas noteikti nebija iemesls šādam rezultātam. Reizēm tādas dienas gadās. Centāmies, bet ripa vārtos negāja,» rīdzinieku vienības mājaslapā citēts Jevpalovs.

Turnīra noslēdzošajā mačā pašlaik 22 gadus vecais Jevpalovs spēlēja pirmajā uzbrucēju virknējumā kopā ar Nikolaju Jeļisejevu un Miķeli Rēdlihu.

«Lai arī šodien mums vārtus gūt neizdevās, spēlēt vienā maiņā ar Jeļisejevu un Miķeli man ļoti patīk. Mēs labi saprotamies. Žēl, protams, par šīs dienas rezultātu, bet tā reizēm notiek,» sacīja Jevpalovs, kurš iepriekšējās piecas sezonas pavadījis Ziemeļamerikā.

«Vēl, protams, ir jāaprod, bet kopumā viss ir labi. Komanda mums ir ļoti forša un draudzīga. Veterāni vai jaunais – nav dalīšanas. Atmosfēra mums ir lieliska un tā, manuprāt, ir ļoti laba zīme un liels pluss komandai. Viens par otru cīnāmies,» uzsvēra hokejists.

2015.gada janvārī Jevpalovs noslēdza trīs gadu sākuma līmeņa līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Sanhosē «Sharks». Tobrīd viņš ļoti rezultatīvi spēlēja Kvebekas Junioru hokeja līgas (QMJHL) komandā Blēnvilas-Buābriānas «Armada», noslēdzošajā sezonā 64 regulārās sezonas spēlēs savācot 100 punktus, bet iepriekšējās divas sezonas viņš aizvadīja «Sharks» fārmklubos.

Ja pirmajā no šīm sezonām Jevpalovs spēlēja gan Amerikas Hokeja līgā (AHL), gan arī līmeni zemākajā Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL), kur turklāt ar Allenas «Americans» vienību kļuva par čempionu, iepriekšējā sezonā viņš pārstāvēja vienīgi AHL komandu Sanhosē «Barracuda», kopā 76 spēlēs savācot 13 vārtus un astoņas rezultatīvas piespēles.

Tomēr «Sharks» komanda šovasar pavēstīja, ka nepagarinās līgumu ar Jevpalovu un viņš kļuva par neierobežoti brīvo aģentu, kas ļauj aizvadīt sarunas ar jebkuru citu komandu.

Jau ziņots, ka Sanda Ozoliņa debijā galvenā trenera amatā Rīgas «Dinamo» trešdien ar 1:3 piekāpās Jaroslavļas «Lokomotiv», kur par vārtsargu treneri strādā Latvijas speciālists Sergejs Naumovs, bet pēc tam pēcspēles metienu sērijā ar 2:3 zaudēja Hantimansijskas «Jugra».

Jaunā KHL sezona sāksies 21.augustā, kamēr Rīgas «Dinamo» pirmo maču aizvadīs 22.augustā viesos pret Omskas «Avangard». Savukārt pirmais mačs savā laukumā gaidāms 31.augustā pret Maskavas «Spartak».

Nākamajā sezonā katrs klubs KHL čempionātā aizvadīs pa 56 spēlēm, turklāt kalendārā būs pārtraukums saistībā ar 2018.gada Phjončhanas Ziemas olimpiskajām spēlēm.

Rīgas «Dinamo» pirmssezonas pārbaudes spēles (Latvijas laiks)

Starptautiskais hokeja turnīrs «Minskas kauss»

  • 26. jūlijā Minskā Lokomotiv - Rīgas Dinamo 3:1
  • 28. jūlijā Minskā Jugra - Rīgas Dinamo 3:2 (pēcspēles metienos)
  • 29. jūlijā Minskas Dinamo - Rīgas Dinamo spēle par 5.vietu 4:0

Starptautiskais hokeja turnīrs «WINGAS kauss»

  • 8. augustā plkst. 16:00 Kassel (Vācija), Slovan - Rīgas Dinamo
  • 9. augustā plkst. 16:00 Kassel (Vācija), Vitjaz - Rīgas Dinamo
  • 10. augustā plkst. 19:00 Kassel (Vācija), EC Kassel Huskies - Rīgas Dinamo

Starptautiskais hokeja turnīrs Arēnā Rīga

  • 13. augustā plkst. 19:30 Arēnā Rīga Rīgas Dinamo – Minskas Dinamo
  • 14. augustā plkst. 19:30 Arēnā Rīga Rīgas Dinamo – Ak Bars
  • 16. augustā plkst. 19:30 Arēnā Rīga Rīgas Dinamo – Lokomotiv
  • 17. augustā plkst. 19:30 Arēnā Rīga spēle par vietu
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu