Porziņģim par komandas biedru kļūs saspēles vadītājs ar 10 sezonu NBA pieredzi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas «Knicks» komanda noslēgusi vienošanos uz vienu sezonu ar saspēles vadītāju Ramonu Sešonu, kurš aizvadījis desmit sezonas Nacionālajā basketbola asociācijā, vēsta «Yahoo».

«Knicks» sastāva papildinājumu vēl nav oficiāli paziņojusi, taču vairāki ASV mediji vēsta, ka komanda vienojusies ar 31 gadu veco basketbolistu par veterāna minimālo līgumu uz vienu sezonu ar 2,3 miljonu ASV dolāru atalgojumu (1,96 miljoni eiro).

Pagājušajā sezonā Sešons pārstāvēja Šarlotes «Hornets» komandu, kuras rindās 50 mačos saspēles vadītājs vidēji spēlē izcēlās ar 6,2 punktiem un 2,6 rezultatīvām piespēlēm.

Kopumā karjerā 10 sezonās NBA vidēji mačā Sešons guvis 10,6 punktus, veicis 4,1 rezultatīvu piespēli un laukumā pavadījis 23,7 minūtes.

«Knicks» jaunieguvums spēlējis arī Minesotas «Timberwolves», Klīvlendas «Cavaliers», Losandželosas «Lakers», Šarlotes «Bobcats» («Hornets» iepriekšējais nosaukums), Milvoki «Bucks», Sakramento «Kings» un Vašingtonas «Wizards».

Līdz ar to Sešons varēs palīdzēt iejusties līgā «Knicks» debitantam 18 gadus jaunajam franču saspēles vadītājam Frankam Nilikinam, kurš šā gada draftā tika izraudzīts ar astoto numuru.

Jau ziņots, ka «Knicks» vēlas iegūt vienu no NBA labākajiem saspēles vadītājiem Kairiju Ērvingu, kurš grib atstāt Klīvlendas «Cavaliers» komandu.

Kaut arī Ērvings būtu ar mieru pievienoties «Knicks», maiņas darījums pagaidām nav īstenojies, jo uz Klīvlendu nevēlas doties Ņujorkas vienības līderis Karmelo Entonijs, savukārt Porziņģi klubs negrasās aizmainīt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu