Meivezera un Makgregora cīņu translēs arī kinoteātros

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Divpadsmitkārtējā pasaules boksa čempiona amerikāņa Floida Meivezera un jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigznes īra Konora Makgregora nākammēnes gaidāmo cīņu demonstrēs arī daudzviet ASV kinoteātros, vēsta ESPN.

«Ažiotāža par manu cīņu pret Konoru Makgregoru ir milzīga. Kas var būt labāks par šā lielā notikuma skatīšanos uz lielā ekrāna? Pirms astoņiem gadiem atgriezām boksu kinoteātros, un tas bija liels panākums,» sacīja Meivezers.

«Šī cīņa būs pavisam citā līmenī, un esmu priecīgs, ka līdzjutējiem tiks piedāvāts cits veids, kā redzēt pasākumu. Paķeriet popkornu, jo neviens negrib palaist garām šo cīņu,» piebilda amerikāņu bokseris.

Gaidāmā cīņa, kas kļūšot par ienesīgāko boksa vēsturē, risināsies 26. augustā «T-Mobile Arena» Lasvegasā. Abi sportisti neatkarīgi no cīņas iznākuma saņems pa 100 miljoniem ASV dolāru.

«Ja nevari tikt uz arēnu, bet vēlies justies tā, it kā sēdētu pie paša ringa, - cīņas skatīšanās uz lielā ekrāna sniegs pieredzi, ko fani negribēs palaist garām,» uzsvēra viens no Meivezera pārstāvjiem.

Kā norādīja Meivezera pārstāvji, biļešu cenas lielā mērā būs atkarīgas no kinoteātru īpašniekiem, taču aptuvenā summa būs 40 ASV dolāru robežās (34 eiro).

Žurnāls «Forbes» vēsta, ka biļešu cenas uz cīņu arēnā maksā 500 līdz 10 000 dolāru (aptuveni 430 līdz 8850 eiro). Limits ir divas biļetes, ko var iegādāties viens pircējs. Cīņas arēnā ir aptuveni 20 000 skatītāju vietu.

Par pārliecinošu cīņas favorītu tiek uzskatīts Meivezers, kurš uzvarējis visās savas karjeras 49 cīņās. Savukārt 29 gadus vecais Makgregors savas karjeras laikā MMA 24 cīņās guvis 21 uzvaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu