Medijs: Gasols piekritis trīs gadu līgumam ar Bertāna pārstāvēto «Spurs»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Brīvā aģenta statusā esošais spāņu centra spēlētājs Po Gasols piekritis jaunam trīs gadu līgumam ar Dāvja Bertāna pārstāvēto Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Sanantonio «Spurs», vēsta ESPN.

Par nākamo sezonu 37 gadus vecajam Gasolam vajadzētu saņemt 16,2 miljonus dolāru (14,5 miljonus eiro), tomēr spēlētājs gatavs atteikties no šīs iespējas, lai vienotos par ilgtermiņa līgumu.

Gasols, kurš sešas reizes piedalījies NBA Visu zvaigžņu spēlē, šosezon 64 mačos vidēji izcēlās ar 12,4 punktiem un 7,8 atlēkušajām bumbām.

Pārstāvot arī Memfisas «Grizzlies», Losandželosas «Lakers» un Čikāgas «Bulls» komandas, Gasols karjeras laikā caurmērā atzīmējies ar 17,9 punktiem un 9,4 atlēkušajām bumbām.

Gasols kopā ar «Lakers» 2009. un 2010.gadā kļuva par NBA čempionu.

«Spurs» vienībai aizvadītajā sezonā bija otra labākā bilance regulārajā čempionātā, tomēr Rietumu konferences finālā tā pārliecinoši ar 0-4 piekāpās nākamajiem čempioniem Goldensteitas «Warriors».

Gasols karjera laikā guvis izcilus panākumus ar Spānijas izlasi, izcīnot trīs zelta, divas sudraba un vienu bronzas medaļu Eiropas čempionātos, kā arī divas sudraba un vienu bronzas godalgu olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu