«Liverpool» noraida iespaidīgu «Barcelona» piedāvājumu par Kutinju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas futbola premjerlīgas klubs «Liverpool» noraidījis iespaidīgu Spānijas komandas «Barcelona» piedāvājumu par brazīliešu uzbrūkošo pussargu Felipi Kutinju, vēsta «Eurosport».

Ārzemju mediji lēš, ka «Liverpool» kluba vadība noraidījusi aptuveni 80 miljonus eiro lielu «Barcelona» piedāvājumu par 25 gadus veco Kutinju, kurš janvārī pagarināja līgumu ar Anglijas komandu.

«Liverpool» galvenajam trenerim vācietim Jirgenam Klopam piektdien preses konferencē tika uzdots jautājums - vai Kutinju netiek pārdots. «Jā, tā var teikt. Neesmu pārsteigts, ka klubi interesējas par mūsu spēlētājiem, jo «Liverpool» ir daži ļoti labi futbolisti.»

Kutinju pagājušā sezona bija labākā viņa karjerā. Premjerlīgā 31 spēlē viņš kopumā guva 13 vārtus un veica septiņas rezultatīvas piespēles, palīdzot «Liverpool» iegūt ceturto vietu čempionāta kopvērtējumā.

«Barcelona» komandā uzbrukuma līniju veido lieliskais trio - argentīnietis Lionels Mesi, urugvajietis Luiss Suaress un brazīlietis Neimars, taču par trešo no viņiem šovasar radusies liela ažiotāža.

Medijos izskanējušas daudzas spekulācijas, ka Neimars nav apmierināts ar savu lomu «Barcelona» rindās, jūtoties nenovērtēts gan laukumā, gan atalgojuma ziņā. Līdz ar to, iespējams, «Barcelona» vēlējās piesaistīt Kutinju kā Neimara aizstājēju.

Parīzes «Saint-Germain» komanda esot gatava maksāt vairāk par 200 miljoniem eiro, lai no «Barcelona» nopirktu Neimaru. Izskanējusi informācija, ka pats futbolists būtu ar mieru pievienoties Francijas klubam, kurā spēlē vairāki viņa tautieši.

Savukārt «Barcelona» prezidents Hoseps Bartomeu paziņojis, ka Neimara pārdošana netiek izskatīta un komanda ar viņu rēķinās arī turpmāk, ko apliecina arī pērn oktobrī veiktā līguma pagarināšana ar spēlētāju līdz 2021.gadam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu