Porziņģis tiksies ar 250 jaunajiem basketbolistiem no visas Latvijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Otro gadu pēc kārtas notiks fanu pasākumus, kur 250 jaunajiem basketbolistiem no visas Latvijas būs iespēja tikties ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzni Kristapu Porziņģi, vēsta pasākuma organizators banka Citadele.

Pasākuma mērķis ir iedvesmot Latvijas iedzīvotājus, kā arī jaunos basketbolistus tiekties pēc panākumiem. Treneriem no 55 basketbola skolām visā Latvijā bija uzdevums izvērtēt jauniešu sniegumu, centīgākajiem 10 līdz 14 gadus veciem zēniem un meitenēm iegūstot iespēju apmeklēt pasākumu.

Jauniešu tikšanās ar Porziņģi notiks svētdien, 16. jūlijā, plkst. 11 Rīgā, «Elektrum» Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6a.

Mazie basketbolisti varēs uzdot jautājumus Porziņģim un kopā uzspēlēt basketbolu, kā arī viņus priecēs karsējmeiteņu priekšnesumi, burvju mākslinieki un dažādas balvas.

Pasākumu vadīs šovmenis Renārs Zeltiņš, piedalīsies repa mākslinieki Reiks un Fakts, kā arī par muzikālo noskaņu rūpēsies DJ Aspirins.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu