Kristaps Valters tuvu trenera līgumam ar «Valmiera»/«ORDO»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Profesionālā sportista karjeru noslēgušais saspēles vadītājs Kristaps Valters tuvākajā laikā, visticamāk, kļūs par «OlyBet» Latvijas Basketbola līgas (LBL) kluba «Valmiera»/«ORDO» galveno treneri, sarunā ar portālu TVNET neslēpa vienības menedžeris Ojārs Melderis.

Savu spēlētāja karjeru jaunākais no brāļiem Valteriem pagājušajā sezonā noslēdza tieši Valmieras komandā. Pēdējos gados viņu nomocījuši savainojumi, un tas kļuva par galveno iemeslu pārtraukt aktīvā sportista gaitas.

«Valmiera»/«ORDO» rindās 35 gadus vecais Valters laukumā devās vien divās spēlēs.

«Iepriekšējā sezona bija gara, un mums vēl ir jāsakārto dažādas lietas. Abas puses ir ieinteresētas sadarbībā, un sīkāka informācija šajā jautājumā sekos pirmdien,» TVNET sacīja Melderis.

2015./2016. gada sezonā «Valmiera»/«ORDO» negaidīti pirmo reizi kluba vēsturē kļuva par LBL čempioni, bet iepriekšējā sezona Vidzemes komandai nebija veiksmīga, nacionālajā čempionātā ierindojoties ceturtajā vietā.

Valters «Valmiera»/«ORDO» komandas galvenā trenera amatā nomainīs Uvi Helmani, kas, pamatojot ar aizvadītās sezonas mērķu neizpildīšanu, maijā atkāpās no amata.

Kristapam Valteram šī būs pirmā pieredze galvenā trenera statusā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu