«Juventus» no «Bayern» īrē brazīliešu futbolistu Koštu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Itālijas čempionvienība Turīnas «Juventus» vienojusies ar Vācijas spēcīgāko klubu Minhenes «Bayern» par brazīliešu futbolista Duglaša Koštas īrēšanu uz vienu sezonu.

Itālijas klubs par darījumu maksās sešus miljonus eiro. Vienošanās paredz, ka pēc nākamās sezonas «Juventus» var iegūt spēlētāju savā īpašumā par 40 miljoniem eiro, šo summu nomaksājot divos gados.

2015.gadā «Bayern» iegādājās Koštu par 30 miljoniem eiro no Ukrainas kluba Doņeckas «Shakhtar». Pirmā sezona viņam bija veiksmīga, taču otrajā brazīlietim neizdevās rādīt stabilu sniegumu.

«Bayern» rindās 77 mačos Košta guva 14 vārtus un izcēlās ar 27 rezultatīvām piespēlēm, palīdzot komandai divas reizes izcīnīt bundeslīgas čempionu titulu un vienreiz arī Vācijas kausu.

Pašlaik 26 gadus vecais Košta aizvadījis arī 21 spēli Brazīlijas valstsvienībā, kuras sastāvā izdevies gūt trīs vārtus.

Koštas pārcelšanās uz «Juventus» jau bija gaidāma, jo «Bayern» otrdien vienojās ar Spānijas titulēto klubu Madrides «Real» par kolumbiešu pussarga Hamesa Rodrigesa izīrēšanu uz divām sezonām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu