«Naudasmaiss» Meivezers iekūlies ķibelēs nenomaksātu nodokļu dēļ

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/floydmayweather

Skandalozais amerikāņu bokseris Floids Meivezers, kuram augusta nogalē paredzēta cīņa pret jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzni Konoru Makgregoru no Īrijas, iekūlies ķibelēs nesamaksātu nodokļu dēļ, vēsta ESPN.

Tiek ziņots, ka Meivezers esot lūdzis ASV ieņēmumu dienestam atlikt pieprasīto nodokļu nomaksu uz laiku pēc 26.augustā paredzētās cīņas pret Makgregoru, jo bokserim pašreiz nepietiekot finanšu līdzekļu.

Meivezers neesot līdz galam nomaksājis nodokļus par 2015.gadu. Togad viņš par cīņu pret filipīnieti Meniju Pakiao nopelnīja aptuveni 220 miljonus ASV dolāru (193 miljoni eiro).

WWW.BADMEDINA.COM

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Nav skaidri zināms, cik daudz naudas Meivezeram šobrīd esot, taču ASV varasiestādes iepriekš paudušas pārliecību, ka bokserim pietiekot līdzekļu nodokļu parāda nomaksai.

Meivezers savā «Instagram» profilā norādījis, ka viņš nodokļos par 2015.gadu esot nomaksājis 26 miljonus dolāru (22,8 miljoni eiro). «Ko vēl no manis var gribēt?» raksta bokseris.

Žurnāls «Forbes» lēš, ka pašlaik 40 gadus vecais Meivezers savas karjeras laikā ir nopelnījis aptuveni 700 miljonus ASV dolāru (aptuveni 614 miljoni eiro).

Pounds and a few Euros.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

26. augustā Lasvegasā notiks cīņa, kurā Meivezers kāps boksa ringā pret 28 gadus veco MMA zvaigzni Makgregoru. Abi cīkstoņi par dueli saņemšot aptuveni 100 miljonus dolāru lielu honorāru.

Meivezers savas karjeras laikā 49 cīņās nav izjutis zaudējuma rūgtumu. Savukārt MMA karjeras laikā Makgregors 24 cīņās izcīnījis 21 uzvaru.

@girlcollection NOW OPEN! GIRL COLLECTION 2580 S Highland Dr Las Vegas, NV 89109

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

This Halloween costume speaks for itself, "Money Man".

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu