ZeKurbulis video: Baumanis izcīna uzvaru Eiropas rallijkrosa čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume piedāvā šovakar, 6. jūlijā no plkst. 19.30 skatīties jaunāko piedzīvojumu un ātruma raidījumu ZeKurbulis. Raidījumā viesosies rallijkrosa braucējs Artis Baumanis, vindsērfinga meistars Jānis Preiss un autosportists Matīss Mežaks.

Šī vakara ZeKurbulis raidījumu Paula Timrota vietā vadīs Ģirts Timrots. Ģirts tiksies ar rallijkrosa braucēju Arti Baumani, kurš aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnīja pirmo vietu Eiropas rallijkrosa čempionātā Holjes trasē Zviedrijā. Līdz ar uzvaru sportists kļuva arī par sezonas kopvērtējuma līderi «Super1600» klasē. Artis dalīsies iespaidos par notikušo, otro sezonu Eiropas čempionāta sacensībās un izcīnīto skaisto uzvaru.

Pasaules čempions vindsērfingā Jānis Preiss skatītājiem pastāstīs par aizraujošo ūdens sporta veidu un skaidros, kādēļ Latvija ir ideāla vieta, kur apseglot vēju.

Bet retroātruma algotnis, autobraucējs Matīss Mežaks stāstīs par savu dalību sacīkstēs Krievijā, leģendārajās Eiropas trasēs un par pašmāju sacensībām «Dzintara aplis» Biķerniekos.

Savukārt auto žurnālists Artūrs Virbulis iepazīstinās ar svarīgākajiem motoru sporta notikumiem un Ilmārs Līkums pastāstīs par aktualitātēm auto nozarē. Šoreiz uzmanības centrā būs auto industrijas jaunākie ražojumi: «Porsche» modelis «911 GT2 RS» un jaudīgais «Jaguar» markas auto «XE Project 8». Tāpat skatītāji varēs uzzināt arī par auto ražotāja «Volvo» nedienām ar Austrālijas ķenguriem.

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis, un LMT Mājas viedtelevīzijā. Skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu