Atcelta avioreisa dēļ aizkavējusies Latvijas U-20 sieviešu basketbola izlases došanās uz EČ

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe / Lorand Szilagyi

Atcelta avioreisa dēļ ceturtdien aizkavējusies Latvijas U-20 sieviešu basketbola izlases došanās uz Portugālē gaidāmo Eiropas čempionātu (EČ), noskaidroja aģentūra LETA.

Latvijas izlasei ceturtdien plkst.6.30 ar kompānijas «Lufthansa» reisu bija paredzēts lidojums uz Vācijas pilsētu Frankfurti.

«Sākotnēji kompānija reisu pārcēla ik pa stundai, bet beigās atcēla to pavisam,» aģentūrai LETA sacīja komandas menedžeris Edijs Eglītis. «Tomēr panikai nav pamata, lidosim ar nākamo «Lufthansa» reisu plkst.14. Vienīgi žēl, ka bija agri jāceļas, bet tagad jānīkst lidostā. Tiesa, labāk lai lidmašīnai problēmas ir pirms lidojuma, nevis tā laikā,» viņš sacīja.

Pēc ierašanās Frankfurtē vēlāk ceturtdien komandai paredzēts reiss uz Portugāles pilsētu Portu, tajā ierodoties vakarpusē.

Eiropas U-20 čempionāts sāksies piektdien, Latvijas izlasei sacenšoties vienā grupā ar mājinieci Portugāli, Lietuvu un Itāliju.

Iepriekšējos divos gados U-20 sieviešu basketbola izlase trenera Aigara Neripa vadībā izcīnīja attiecīgi 12. un septīto vietu, bet komandas labākais rezultāts ir bronzas medaļas 2005., 2009. un 2010.gada kontinenta meistarsacīkstēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu