ZeKurbulis video: Reinis Nitišs un Konstantīns Calko

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EKS

TVNET sadarbībā ar mobilo televīziju, lietotni LMT Straume aicina šovakar, 29. jūnijā, no plkst. 19.30 skatīties jaunāko piedzīvojumu un ātruma raidījumu ZeKurbulis. Šoreiz raidījumā viesosies divi Latvijas autosporta talanti – Reinis Nitišs un Konstantīns Calko.

ZeKurbulis vadītājs Pauls Timrots ar autosportistu Reini Nitišu pārrunās Rīgā notikušo RX Pasaules čempionu nometni. Tāpat arī Reinis pastāstīs par šīs sezonas startiem un turpmākajiem mērķiem ceļā uz jaunām uzvarām.

Foto: EKS

Konstantīns Calko intervijā stāstīs par debiju Francijas prestižajās Lemānas izturības sacensībās. Sportists dalīsies iespaidos, kā tas ir – 3 stundas un 59 minūtes vadīt auto ar vidējo ātrumu 230 km/h, un savos nākotnes plānos.

Kā katru ceturtdienu, auto žurnālists Artūrs Virbulis ziņos par aktuālākajiem motoru sporta notikumiem Latvijā un pasaulē. Savukārt Ilmārs Līkums ir sagatavojis stāstu par auto pasaules tendenci – krosoveru jauno vilni.

Raidījums ZeKurbulis un tā ieraksti, kā arī citi autosporta notikumi skatāmi lietotnē LMT Straume un internetā: http://straume.lmt.lv/zekurbulis, un LMT Mājas viedtelevīzijā. Raidījuma skatītāji aicināti izteikt savas domas Twitter diskusijā ar tēmturi #ZeKurbulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu