Eksperts: 14 miljoni ASV dolāru Makdeividam iznīcinātu «Oilers»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Nacionālās hokeja līgas (NHL) iepriekšējās sezonas vērtīgākais spēlētājs Konors Makdeivids varētu saņemt līgumu par 14 miljoniem ASV dolāru sezonā. «Sportsnet» eksperts Niks Kipreoss uzskata, ka šāda summa ir par lielu un tā iznīcinātu Edmontonas «Oilers» komandu.

«Daudzi runā par Makdeividu un viņa 14 miljoniem gadā. Konors ir lielisks spēlētājs, bet tas pilnībā iznīcinātu «Oilers» komandu. NHL nav tā līga, kur vienam spēlētājam var maksāt 14 miljonus un no pārējiem hokejistiem izveidot konkurētspējīgu vienību. Pie 75 miljonu ASV dolāru algu griestiem tas nav iespējams,» norādīja Kipreoss.

Iepriekšējā sezonā 20 gadus vecais uzbrucējs izcēlās ar 30 vārtu guvumiem un 70 rezultatīvām piespēlēm, kļūstot par regulārā turnīra rezultatīvāko spēlētāju. Viņš saņēma Ārta Rosa balvu.

Makdeivids «Oilers» komandai pēc 11 gadu pārtraukuma palīdzēja sasniegt Stenlija kausa izcīņu.

«Runa nav tikai par Makdeividu. Viņiem vēl jāpanāk jauna vienošanās ar Leonu Draizaitlu. Ja viņi saņems 22-25% no 75 miljoniem dolāru, tad Edmontonas komandai tā ir katastrofa. «Oilers» jāmēģina izvairīties no lamatām, kurās nokļuva Čikāgas «Blackhawks» ar Džonatana Teivza un Patrika Keina līgumiem,» teica eksperts.

Stenlija kausa izcīņas 13 mačos Makdeivids guva piecus vārtus un četras reizes asistēja partneriem.

Makdeivids NHL aizvadīja savu otro sezonu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu