UFC prezidents: Makgregors var kļūt par spožāko zvaigzni sportā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

UFC cīņu organizācijas prezidents Dana Vaits uzskata, ka jauktās cīņas mākslas (MMA) īru zvaigzne Konors Makgregors var kļūt par visu laiku spožāko zvaigzni sportā, ja viņš gaidāmajā cīņā nokautēs divpadsmitkārtējo pasaules boksa čempionu amerikāni Floidu Meivezeru.

«Klausieties, ja Konors nokautēs Meivezeru, viņš kļūs par visu laiku lielāko zvaigzni sportā,» sarunā ar «Fox Sports» sacīja Vaits.

Par 26. augustā Lasvegasā gaidāmās cīņas pārliecinošu favorītu tiek uzskatīts 40 gadus vecais Meivezers, kurš savas karjeras laikā uzvarējis visās 49 cīņās. Turklāt Makgregors ir bez lielas boksera pieredzes. Viņš salīdzinoši nesen pilnībā sācis savus treniņus veltīt boksera iemaņu uzlabošanai.

Tomēr no 21 uzvaras MMA ringā Makgregors 18 guvis ar pretinieka nokautu.

Saskaņā ar ESPN veiktu pētījumu Makgregors šobrīd ir pasaules 25. populārākais sportists. Ja viņš pieveiktu Meivezeru, tad šajā reitingā krietni pakāptos.

Meivezers nav cīnījies kopš 2015. gada septembra.

Gaidāmajā cīņā netiks izcīnīti nekādi tituli, taču sagaidāms, ka tas būs viens no visu laiku ienesīgākajiem boksa dueļiem. BBC vēsta, ka katrs no sportistiem varētu nopelnīt vairāk nekā 100 miljonus ASV dolāru (aptuveni 89,5 miljoni eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu