Notiks UCI XCO C2 olimpiskā krosa kategorijas sacensības kalnu divriteņiem «Sigulda Cup

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 17.jūnijā no plkst.10.00 Fischer Slēpošanas centrā, Puķu ielā 4, Siguldā norisināsies starptautiskas UCI XCO C2 olimpiskā krosa kategorijas sacensības kalnu divriteņiem «Sigulda Cup».

Sacensības notiks elites grupā (gan vīriešiem, gan sievietēm), kurā drīkst piedalīties sportisti no 19 gadu vecuma ar derīgu UCI licenci, un junioru grupā (gan sievietēm, gan vīriešiem), kurā drīkst piedalīties 17 un 18 gadus veci sportisti ar derīgu UCI licenci. Sportisti cīnīsies par UCI starptautiskā ranga punktiem. Visi pārējie interesenti no 17 gadu vecuma, kuriem nav starptautiskās UCI licences, aicināti piedalīties «OPEN» jeb atvērtajā grupā.

Uz šo brīdi sacensībām savu dalību pieteikuši jau pārstāvji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Lielbritānijas un Somijas.

Latvijas Riteņbraukšanas Federācijas prezidents Igo Japiņš uzsver «lieliski, ka šāda mēroga sacensības notiek Siguldā, kas ir viena no Latvijas riteņbraukšanas sacensību galvenajām norises vietām un pulcē velosipēdistus dažāda mēroga sacensībās. «Sigulda CUP» ir unikāla iespēja, lai sportisti gūtu punktus starptautiskās sacensībās. Vēlu, lai šāda veida starptautiskas sacensības Latvijā norisinātos arvien vairāk!»

SIA «Siguldas Sporta serviss» valdes locekle Elīna Sofija Kalēja uzver, ka «uzņēmuma apsaimniekotajā Fischer Slēpošanas centra asfaltētajā trasē vasaras sezonā gandrīz katru nedēļu notiek dažādas sacensības – riteņbraucējiem, skrituļslidotājiem, skriešanas cienītājiem un nūjotājiem. Esmu gandarīta, ka Fischer Slēpošanas centram ir atbilstoša infrastruktūra un personāls ar sacensību organizēšanas pieredzi, lai jau trešo gadu uzņemtu un nodrošinātu arī šādas augsta līmeņa starptautiskas riteņbraukšanas sacensības, kas pulcē profesionālus sportistus.»

Plašāka informācija par sacensībām un nolikums pieejams Fischer Slēpošanas centra Facebook profilā: https://www.facebook.com/events/797302240435626/

Dalībnieki iepriekš reģistrēties sacensībām var: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuzanrfPRjXGFiSVO49Bq0fFl7wEtf5uy7BQQqGkR4cSGsBg/viewform

Dalības maksu standarta apmērā (10 – 20 EUR) ir iespējams maksāt ar iepriekšēju pārskaitījumu (līdz 13.jūnija plkst.23.59), savukārt no 14. jūnija līdz 16. jūnija plkst.16.00 ir iespējams reģistrēties sacensībām, maksājot dubultu dalības maksu, veicot bankas pārskaitījumu vai maksājot sacensību norises vietā, Fischer Slēpošanas centrā.

Sacensības organizē SIA «Siguldas Sporta serviss» (Fischer Slēpošanas centrs) sadarbībā ar Latvijas Riteņbraukšanas Federāciju un biedrību «A2». Sacensību norise nebūtu iespējama bez atbalstītājiem Siguldas novada Domes, Isostar, SIA «Livonia», SIA «Rāmkalni Nordeco».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu