Lietuvas portāli: Arestēta «Lietuvos rytas» basketbola arēna

LETA/BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Viļņas basketbola komanda «Lietuvos rytas» nonākusi nepatīkamā situācijā - Lietuvas tiesu izpildītāji nokavētu kredītmaksājumu dēļ arestējuši šā kluba arēnu gandrīz 915 000 eiro vērtībā, kas pieder nodibinājumam «Krepšinio rytas», trešdien vēsta Lietuvas mediji.

«Esam paņēmuši bankas aizdevumu, un nokavēti maksājumu termiņi, tādēļ sākušās dažādas procesuālas lietas,» basketbola ziņu portālam «Krepsinys.lt» sacījis kluba «Lietuvos rytas» direktors Martīns Purlis. «Spēlētājiem un treneriem parādu nav, tādēļ viss ir labi, tiksim galā.»

«Nokavēti konkrēti maksājumu termiņi. Ar bankām viss notiek kārtīgi, tās nav elastīgas, tādēļ arī rodas šādas situācijas. Ir galvotājs, kura procesuālās darbības arī nosaka to, ka arestēts īpašums,» viņš stāstījis portālam «Basketnews.lt».

Pēc Purļa teiktā, galvotājs ir juridiska persona, ar kuru šobrīd notiek sarunas.

«Process norisinās un es negribētu to plašāk komentēt. Divu nedēļu laikā vajadzētu noskaidroties plašākai informācijai, bet pagaidām tas nekādi neierobežo kluba darbību,» piebildis «Lietuvos rytas» direktors.

Nodibinājuma «Krepšinio rytas» līdzīpašnieki ir Remigijs Kaziļonis, Sigits Židonis, Viļņas pašvaldība un kompānija «VIP viešosios informacijos partneriai».

«Lietuvos rytas» arēna ar 2500 skatītāju vietām uzcelta 2005.gadā, un, kā atgādina «Krepsinis.net», 2010.gadā tiesa to jau bija arestējusi pēc lietuviešu basketbolista Justa Siņicas prasības.

Viļņas klubam šī sezona jau tā bija neveiksmīga, jo tas otro gadu pēc kārtas un trešo reizi pēdējo četru sezonu laikā nespēja sasniegt Lietuvas Basketbola līgas (LKL) finālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu