«Juventus» pagarina līgumu ar galveno treneri Alegri

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Leta/Reuters

Pagājušajā nedēļas nogalē UEFA Čempionu līgas finālā spēlējusī Itālijas čempione futbolā Turīnas «Juventus» pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Masimiljāno Alegri.

Abas puses panākušas vienošanos līdz 2020.gadam, turklāt 49 gadus vecajam speciālistam tiks palielināta alga. Saskaņā ar jauno līgumu Alegri sezonā pelnīs 7,5 miljonus eiro.

Alegri par «Juventus» galveno treneri kļuva 2014.gadā, kad pārņēma to no Antonio Kontes, kurš tobrīd vēlējās visu uzmanību veltīt Itālijas izlasei, bet šajā pavasarī viņš Londonas «Chelsea» aizveda līdz Anglijas čempiones titulam.

«Juventus» šogad sesto reizi pēc kārtas triumfēja Itālijas A sērijas čempionātā, kas ir turnīra rekords, turklāt jau trešo gadu pēc kārtas uzvarēja arī valsts kausa izcīņā. Vienam klubam abos šajos turnīros trīs reizes pēc kārtas iepriekš vēl uzvarēt nebija izdevies. Tiesa, Turīnas komandai bija cerības šo sezonu noslēgt pat ar trīs tituliem, taču pagājušajā sestdienā tā UEFA Čempionu līgas finālā ar 1:4 piekāpās Spānijas grandam Madrides «Real».

Vēl «Juventus» Alegri vadībā UEFA Čempionu līgas finālā spēlēja 2015.gadā, kad piekāpās citam spāņu klubam «Barcelona».

Savukārt 2011.gadā Alegri līdz A sērijas čempiontitulam aizveda «AC Milan». Šo klubu viņš vadīja no 2010. līdz 2014.gadam.

Pirms tam treneris strādājis ar vairākiem Itālijas zemāko līgu klubiem, kā arī «Sassuolo» un «Cagliari» vienībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu