«Riga» atturas no komentāriem par iespējamu futbola zvaigznes Ronaldinju piesaistīšanu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«SynotTip» Latvijas futbola virslīgas ambiciozais klubs «Riga» pirmdien savā «Facebook» profilā publicēja bildi ar bijušo Brazīlijas futbola zvaigzni Ronaldinju, kurš rokās tur komandas formas kreklu. Kluba vadība pagaidām atturējās no komentāriem par iespējamu futbolista piesaistīšanu, taču atzina, ka tuvākajā laikā komandas sakarā varētu būt intriģējoši jaunumi.

Jau iepriekš pavasarī izskanēja runas, ka «Riga» vismaz uz dažiem mēnešiem cenšas piesaistīt Ronaldinju. To apstiprināja arī kluba ģenerāldirektors Aleksandrs Proņins, taču tad mēģinājums atvest viņu uz Rīgu bijis neveiksmīgs.

«Pagaidām klubs no komentāriem Ronaldinju jautājumā atturēsies, jo mēs vēlamies saglabāt un uzturēt intrigu. Tomēr varu atklāt, ka tuvākajā laikā saistībā ar «Riga» komandu būs intriģējoši jaunumi,» pirmdien aģentūrai LETA sacīja kluba preses sekretārs Krišs Upenieks.

«Riga» jau pērn veica līdzjutēju balsojumu, aicinot izteikt domas par to, kuru no pasaules futbola kādreizējām superzvaigznēm piesaistīt komandas sastāvam.

Tāpat šis klubs pērn solīja savam sastāvam pieteikt Latvijas čempionu datorspēlēs, par kuru kļuva vien 15 gadus vecais Gints Pidiks, kurš uzvarēja Latvijas čempionāta «FIFA 17» datorspēles sacensībās uz «PlayStation 4» spēļu konsoles.

Ronaldinju futbolista karjeru noslēdza 2015.gadā, tiesa, pēc tam uzspēlējot Indijas telpu futbola premjerlīgā.

Karjeras laikā viņš pārstāvēja tādus klubus kā Parīzes «Saint-Germain», «Barcelona» un «AC Milan», 2002.gadā ar Brazīlijas izlasi kļūstot par pasaules čempionu.

Ronaldinju 2004. un 2005. gadā tika atzīts par FIFA pasaules labāko futbolistu.

«Riga» komanda virslīgā spēlē otro sezonu, šobrīd pēc 11 kārtām ar 17 punktiem ieņemot piekto vietu astoņu klubu konkurencē.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu