Savainotais Rosi centīsies atgriezties jau nākamajā «MotoGP» posmā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

«MotoGP» zvaigzne Valentino Rosi, kurš nesen vienā no treniņiem piedzīvoja kritienu ar motokrosa motociklu, trešdien pauda apņēmību jau šajā nedēļas nogalē piedalīties pasaules motošosejas čempionāta posmā Mudžello trasē, kas atrodas viņa dzimtenē Itālijā.

Pagājušās nedēļas beigās Rosi izrakstīja no slimnīcas pēc krūškurvja un vēdera sasitumiem, ko sportists guva, trenējoties ar krosa motociklu.

Savukārt « MotoGP « čempionāta iepriekšējā - piektajā - posmā Lemānas trasē Francijā «Movistar Yamaha» komandu pārstāvošais Rosi pēdējā aplī, esot vadībā, pieļāva kļūdu un krita, ļaujot tikt pie uzvaras komandas biedram Maverikam Vinjalesam no Spānijas.

Pašlaik 38 gadus vecais braucējs ir optimistiski noskaņots par šīs nedēļas nogali, lai gan vēl nav pārliecināts, vai varēs piedalīties piektdienas treniņbraucienos.

«Tas nebūs vienkārši,» Rosi teikto savā mājaslapā citē «Gazzetta dello Sport». «Diemžēl es savainoju sevi, trenējoties ar krosa motociklu, un joprojām izjūtu diezgan spēcīgas sāpes vēderā un krūtīs.»

«Par laimi, ar katru dienu jūtos labāk, un tas vieš optimismu. Vēlos būt tur (Mudžello), lai ko tas prasītu, un cīnos par to, lai būtu vesels. Tas varētu nebūt viegli, taču ir vēl dažas dienas laika,» kaujinieciski noskaņots bija Rosi.

Ja ceturtdien Rosi jutīsies labi, jau piektdien viņš piedalīsies brīvajos treniņbraucienos, lai pilnībā iegūtu skaidrību par savu veselības stāvokli.

Tieši Vinjaless ar 85 punktiem ir pasaules čempionāta kopvērtējuma līderis, kamēr 68 punkti ir spānim Dani Pedrosam, kam ar 62 punktiem seko Rosi, kurš patlaban atkāpies uz trešo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu