«Senators» hokejisti panāk izšķirošo spēli sērijā pret «Penguins»

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Otavas «Senators» vienība Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa pusfināla jeb Austrumu konferences fināla sestajā spēlē savā laukumā ar 2:1 (0:0, 1:1, 1:0) pārspēja pašreizējo čempioni Pitsburgas «Penguins», sērijā līdz četrām uzvarām panākot neizšķirtu 3-3.

Šis sērijas izšķirošais mačs notiks ceturtdien Pitsburgā.

Spēles rezultātu 25.minūtē atklāja «Penguins» uzbrucējs Jevgēņijs Malkins, tomēr otrā perioda turpinājumā Bobijs Raiens panāca neizšķirtu. Uzvaru «Senators» vienībai šajā mačā nodrošināja Maiks Hofmans, kurš panākumu nesošos vārtus iemeta 42.minūtē.

«Mani puiši ir cīnītāji un viņi izvēlējies cīnīties līdz galam. Viņi nepadevās,» ar hokejistu pašatdevi apmierināts bija «Senators» galvenais treneris Gajs Bušē. «Šo īpašību esam attīstījuši individuāli un kā komanda. Tieši tāpēc vēl joprojām turpinām šo sezonu.»

Viens no otrdienas spēles lielākajiem varoņiem šajā mačā bija «Senators» vārtsargs Kreigs Andersons, kurš atvairīja 45 no 46 metieniem.

Zīmīgi, ka vēl šīs sērijas piektajā spēlē «Senators» kapitulēja pretiniekiem ar 0:7.

Šīs sērijas uzvarētājs Stenlija kausa finālā tiksies ar Nešvilas «Predators», kas tik tālu aizkļuvusi pirmo reizi savā pastāvēšanas vēsturē. Finālsērija līdz vienas komandas četrām uzvarām sāksies pirmdien.

«Predators» hokejisti Rietumu konferences finālā ar 4-2 pārspēja Anaheimas «Ducks».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu