Vans Latvijas Skeitborda līgas pirmais posms pulcē labākos Latvijas skeitbordistus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

13. maijā Rīgā pirmo reizi vēsturē iekštelpu skeitparkā «Monsterparks» pavasara sezonas atklāšanas sacensību ietvaros «Spring Kickoff» norisinājās «VANS Latvijas Skeitborda līgas» 1. sacensību posms skeitborda frīstailā. Sacensības pulcēja prāvu skaitu skeitbordistu dažādās vecuma grupās, par godalgām cīnījās 60 skeitbordisti.

Dienas gaitā tika noskaidroti labākie Latvijas skeitbordisti vairākās grupās. Šis bija pirmais posms 3 sacensību sērijā, kurā iegūtie reitinga punkti veidos Vans Latvijas Skeitborda līgas kopvērtējuma rezultātus. 1.posma «Spring KICKOFF» rezultāti:

«Iesācēji»: 1. Dāvis Melnis, 2.Valters Lūriņš, 3. Artūrs Jansons

«Amatieri» uzvarētāji: 1. Kristofers Ozols, 2. Mārtiņš Reitups, 3 Andrejs Poikāns

«Meitenes» uzvarētājas: 1. Elizabeete Akermane, 2. Agate Brauere, 3. Kristiāna Vanka

«PRO»: 1. Rūdolfs Rorbahs, 2. Miks Grantiņš, 3. Kaspars Polis

VANS Latvijas Skeitborda Līga (VLSL) tika izveidota, lai popularizētu un veicinātu frīstaila skeitborda attīstību Latvijā. Tās mērķis ir apzināties un atlasīt labākos un potenciālākos skeitborda frīstaila braucējus, kas nākotnē varētu pārstāvēt mūsu valsti augsta līmeņa skeitborda sacensībās Eiropā kā arī Olimpiskajās spēlēs «Park» vai «Street» frīstaila disciplīnās. VLSL braucēju uzrādītie rezultāti būs tie, pēc kuriem turpmāk Latvijas Skeitborda Federācija izvērtēs braucējus dalībai uz Eiropas kontinenta atlases posmiem Olimpiskajām spēlēm.

2017. gadā Vans Latvijas Skeitborda līgā notiks trīs skeitborda frīstaila sacensību posmi dažādās Latvijas pilsētās. Tiks veidots braucēju sacensību rezultātu reitings, kurā tiks apkopoti visu posmu rezultāti, un pēc kuriem tiks noteikti VLSL uzvarētāji četrās grupās: Iesācēji, Amatieri, Meitenes un PRO.

VLSL PRO grupas kopvērtējuma uzvarētājs šogad iegūs prestižo iespēju pārstāvēt Latviju FIRS (Federation International Roller Sports) organizētājās sacensībās «World Roller Games 2017» Ķīnā, kas norisināsies no 26. augusta Nanjing pilsētā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu